Sådan kører du et modem og en trådløs router sammen

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Kør et modem og en trådløs router sammen med et Windows-operativsystem

1.

Søg efter en router, der understøtter opkaldsmodemer. Hvis du køber en trådløs router, kan du kigge efter denne funktion, men da dial-up-modemmer og internetudbydere i stigende grad erstattes med bredbånds-DSL eller kabel, bliver disse routere mindre almindelige.

2. < / p>

Opret en stationær computer med et modem og netværk. Denne computer ud over den trådløse router vil selv fungere som en router. Den skal have modemforbindelsen og enten en kablet netværksforbindelse, der går til WiFi-router eller en WiFi-forbindelse selv.

3.

Konfigurer Internet Connection Sharing, der effektivt gør computerens computer til en router.

4.

Konfigurer et af firewall-valg for at beskytte din computer mod orme eller andre fjernangreb. Windows XP leveres med en firewall, men der er også en række kommercielle og gratis firewallprodukter, du kan komme over internettet . Mens Internet Connection Sharing vil fungere uden denne firewall, skal du være opmærksom på at din computer er i fare.

5.

Klik på 'Start -> Kontrolpanel -> N etwork Connections. '

Højreklik på dial-up-forbindelsen (eller en anden forbindelse til internettet) og vælg' Egenskaber '.

7.

Klik på fanen 'Avanceret'.

8.

Vælg 'Tillad andre netværksbrugere at forbinde via denne computers internetforbindelse' i sektionen 'Internetforbindelse'.

9.

Vælg 'Opret en opkaldsforbindelse, når en computer på netværket forsøger at få adgang til internettet.'

10.

Tryk på knappen 'OK'.

11.

Konfigurer den trådløse router til at køre i bro over mode. Mens den trådløse router i bro-modus kun broer de trådløse og kabelforbundne forbindelser, fungerer den ikke som en router. Teknikken varierer afhængigt af din routerproducent og model, så se din manual, inden du gennemfører processen.

Tips og advarsler

  • Vær opmærksom på at computeren At fungere som en router vil være direkte forbundet til internettet og vil være sårbar over for orme og andre fjernangreb. Dette er normalt ikke tilfældet, når du forbinder via et hjem bredbånd eller en trådløs router, så vær opmærksom på at du skal tage ekstra skridt til beskyttelse, når du kører en router og et modem sammen.
  • Ikke alle har bredbåndsinternet service. Således er der tidspunkter, hvor du skal kunne oprette forbindelse til et hjem WiFi netværk for at få adgang til andre computere i hjemmet (til fildeling og printerdeling), men stadig oprette forbindelse til en opkaldsforbindelse. dette vil det være nødvendigt at køre et modem og en trådløs router sammen.