Sådan laver du et netværk med Hamachi

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download Hamachi fra sit websted (se Ressourcer nedenfor). Brug standardprompterne til at installere det. Forbered dig på at genstarte din computer. Hamachi tildeler dig en IP-adresse, som du kan bruge på Hamachi-netværket.

2.

Installer Hamachi på alle de computere, du planlægger at netværke på samme tid, hvis det er muligt. Det er den mest effektive måde at installere programmet på og gør de IP'er, du modtager tæt på.

3.

Opsæt dit netværk. Klik på knappen med trekanten på nederst i programmet. Der åbnes en dialogboks, der beder dig om at navngive dit netværk. Opret en adgangskode til netværket. Klik på 'Opret.'

4.

Tilføj andre computere til dit netværk. Klik igen på knappen med trekanten nederst i programmet. Indtast netværksnavnet og adgangskoden i dialogboksen, der åbnes. Klik på 'Tilmeld', og din computer bliver en del af netværket. Gentag Dette med hver computer, du planlægger at føje til dit netværk.

5.

Se efter grønne lys på Hamachi kontrolpanelet. Dette indikerer hvem der har en god forbindelse og hvem der er ledig online. Gule lys angiver en svag forbindelse, og røde lys indikerer at computeren er offline.

6.

Tag computeren ud af andres netværk ved at højreklikke på Hamachi-menuen. 'Forlad netværk.'

Du kan nemt lave dit eget sikre computernetværk ved hjælp af LogMeIn Hamachi. Hamachi tillader fjernadgang fra enhver computer på dit netværk til enhver anden netværkscomputer. Det virker uden at forstyrre dine eksisterende firewalls eller routere. Den grundlæggende service er gratis.