Sådan laver du internetopkald

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start Google Talk for at logge ind på din computer. Følg trinene for at tilføje dine venner til din opkaldsliste, og klik derefter på telefonikonet ud for din vens navn på listen for at tale gennem et headset og højttalere. Hvis du har et åbent chatvindue, kan du også bytte Klik på 'Ring' for at tale med personen.

2.

Vent til telefonen ringer online i Google Talk. Start chatter, når personen svarer på opkaldet. vises som navnet på den person, du har ringet til. Klik på knappen 'Afslut opkald' øverst på din kontaktliste, når du er færdig med at tale.

3.

Download Skype, hvis du foretrækker den software. Vælg et brugernavn, tilføj venner til kontaktlisten på computerskærmen, og foretag derefter en lydkontrol af computerens højttalere og mikrofon, inden du foretager dit første opkald.

4 .

Ring til en person på Skype ved at klikke på et navn på din kontaktliste. Tryk på den grønne telefonknap nederst på listen. Lyt efter en ring gennem dit headset eller højttalere, indtil personen besvarer opkaldet. Et nyt vindue viser dit kontaktnavn samt datoen, tidspunktet og varigheden af ​​opkaldet.

5.

Start med at tale, når den anden person svarer på telefonen. Opkaldet ved at trykke på den røde telefonknap nederst på din kontaktliste.

Tips og advarsler

  • Google Talk giver dig mulighed for at have flere opkald på én gang , men du kan kun tale med en person ad gangen. De andre opkald er sat på vent, indtil du afslutter dit første opkald.
  • Skype-softwaren er kompatibel med Windows, Mac eller Linux. er lavet fra en Skype-konto til en anden.
  • Bemærk, at Google Talk og Skype ikke understøtter 911 opkald. Har en jordlinje eller en mobiltelefon tilgængelig til sikkerhedskopiering, hvis du skal foretage et nødopkald.
  • Voice Over Internet Protocol, eller VoIP, er blevet en populær ny måde at kommunikere på. Teknologien giver dig mulighed for at foretage opkald fra din telefon til en computer, eller du kan bruge din computer til at ringe til en vens computer. Nogle websteder, som f.eks. Google Talk og Skype, giver dig mulighed for at gøre pc-til-pc-opkald gratis eller for et mindre gebyr. Læs videre for at lære at foretage internetopkald.