Sådan opbevares Spyware fra din Windows-pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Besøg en af ​​de velrenommerede software download sites, f.eks. www.download.com, eller besøg authors websted www.safernetworking.com.

ELLER Brug RESOURCE LINK nederst i denne artikel

2.

Find programmet 'Spybot Search and Destroy'

3.

Download programmet og kør installationsprogrammet, vær omhyggeligt med at læse alle trin i hele installationsprocessen.

4.

Når du har installeret, immuniseret og kontrolleret og rettet eventuelle problemer dette program finder, gå til u0026 quot; MODE u0026 quot; og skift spybot til 'Avanceret tilstand'

5.

Åbn 'Værktøjer u0026 quot; undermenu og vælg 'opstartsindstillinger'

6.

Objekter Fremhævet i Grøn er typisk OK for at forlade ved starten. Elementer i gul er typisk ting, du kan undvære.

Den vanskelige del er at søge efter optagelser til programmer, som du ikke selv skal have på din pc. Nogle gange installeres spyware og trojanske programmer i denne liste, så selvom du fjerner dem fra pc'en med andre programmer, vil de geninstallere sig selv ved opstart.

UN KONTROLLER eventuelle genstande, du ikke vil Indlæs på din pc, når den starter.

7.

Gå til u0026 quot; HOST u0026 quot; fil sektion i menuen og vælg 'ADD SPYBOT S u0026 amp; D Host List ', dette kan tage et par minutter at installere, men det er værd at vente.

Hvad sker der, når du stiller en forespørgsel til internettet, ser din computer på en fil ved navn HOSTS , hvis der ikke er nogen post i den fil, ser det ud til en DNS-server for at få sine oplysninger.

Ved at tilføje en liste over Knows BAD Sites og give dem denne adresse som vist, holder du din pc fra

Tips og advarsler

  • Dette program er og har altid været gratis at bruge, med ingen begrænsninger.
  • Sørg for at du får dette program fra legitime websteder, eller endnu bedre, forfatterens websted.
  • Kør dette program hvert par uger for at holde det ajourført, eller I de meget avancerede indstillinger kan du fortælle spybot at opdatere sig selv automatisk så ofte.
  • Andre såkaldte sypware-programmer har været kendt for faktisk at installere spyware på din pc, hvis den finder ingen, jeg har kørt dette program til i løbet af 4 år, og siden jeg har brugt det, har jeg aldrig fået nogen spyware på min / de pc'er.
  • Læs hjælpeprogrammerne til dette program for at få nyttige tips om installation.
  • Hvis du finder et program, der ikke fungerer efter installationen af ​​dette, skal du muligvis besøge u0026 quot; startup u0026 quot; sektion og ændre indstillingerne ved opstart.
  • Nogle websteder kræver, at du kan se annoncering på deres websted, før du kan besøge. Du skal muligvis tilføje og undtage spybot for at tillade på visse websteder. < / li> Hvis din pc kører langsommere og langsommere i disse dage, er du måske blevet smittet af nogle af de nyere spywareprogrammer, der besøger internettet i disse dage.