Sådan opdateres drivere til et Intel PRO / trådløst kort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til Intels websted og klik derefter på 'Support og downloads.'

2.

Find linket, der siger ' Gennemse efter produkt 'og klik på den. Den skal være på venstre side af siden under overskriften' Support og downloads '.

3.

Find og klik på linket til sektionen 'Trådløs' produkter. Den skal være i midten af ​​den venstre kolonne af produktkategorier.

4.

Find og klik på linket, der siger 'WiFi Produkter. '

5.

Vælg dit trådløse kort fra listen over WiFi-produkter. Hvis du ikke kan finde dit kort, skal du klikke på' Arkiverede produkter. ' Alternativt kan du få hjemmesiden til at hjælpe dig med at identificere hvilket kort du har ved at klikke på 'Identificer din trådløse LAN-enhed.'

6.

Klik på 'Download Software' under

7.

Vælg dit operativsystem fra rullemenuen, og klik på 'Gå!'

8.

Find linket til dit korts nyeste drivere under overskriften 'Drivers (Intel Tested)' og klik på det.

9.

Scroll ned til bunden af ​​download siden, og klik på 'Download'.

10.

Brug WinZip eller en anden udtræk til at udpakke og installere indholdet af downloadfilen. < / p> Intels PRO / Wireless-kort er blevet en af ​​industristandarderne for integreret pålidelig trådløs adgang til bærbare computere. Imidlertid har disse troværdige kort problemer, der er så mystiske, som de er frustrerende, som f.eks. Problemer med at oprette forbindelse til et netværk. Hænd dig, prøv at downloade nye drivere til kortet. I mange tilfælde er denne hurtige løsning alt, hvad du behøver for at rette din drivers fejl.