Sådan oprettes en Netgear trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Konfigurer en Netgear trådløs router

1.

Bestem en Netgear-router. Der er en række router tilbud, og priser og funktioner varierer afhængigt af modellen. Vælg en der opfylder dine behov og passer til dit prisklasse.

2.

Køb en Netgear-router, der søger den bedste pris. Forbrugere elektronik shopping steder som NewEgg og TigerDirect tilbyder ofte gode tilbud på clearance, åbne kasser eller forsendelse (se Ressourcer nedenfor).

3.

Placer routeren ved at rydde et mellemrum på eller under et skrivebord. Routeren bør placeres centralt for at reducere afstanden til klienter og sikre bedre forbindelser. Placeringen vil variere afhængigt af, hvordan den vil blive brugt. For eksempel bør det ikke placeres i hjørnet af en kælder, hvis trådløse klienter over hele huset vil bruge det.

4.

Konfigurer og tilslut Netgear router og vent nogle få sekunder for at starte den op. Da routeren i det væsentlige er en mini-computer, vinder den ikke øjeblikkeligt, når den er tændt. Mens det starter, skal strømlampen blinke. Når det er færdigt, skal strømlampen forblive solid.

5.

Slut en computer til routeren, enten med en trådløs eller en kablet forbindelse. Genstart computeren til sørg for, at den får en ny IP-adresse fra routeren via DHCP.

6.

Åbn webgrænsefladen ved at indtaste 'http: //192.168 .1.1 / ' til adressefeltet i din webbrowser. Hvis en login-skærm er præsenteret, skal du bruge ' admin ' som brugernavn og enten ' 1234 ' eller 'password' som adgangskode.

7.

Tilslut til internettet, hvis det er nødvendigt. Tilslut dit kabelmodem eller DSL-modem til routeren ' s WAN-port i ryggen og køre guiden Internet Connection Setup fra webgrænsefladen.

8.

Følg vejledningen og giv autentificeringsoplysninger.

9 .

Forbind flere kunder. På dette tidspunkt skal klienter være i stand til at oprette forbindelse til og få adgang til internettet.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke er sikker på godkendelsesindstillingerne, skal du ringe til Internetudbyderens tekniske supportlinje.
  • Sørg for, at routeren ikke er omgivet af metal, da dette vil forstyrre det trådløse signal. Hvis det er sat under et metalbord, får du muligvis slet ikke noget signal , men at placere det oven på et metalbord vil være OK.
  • Det kan være en vanskelig proces at oprette en trådløs router og en Windows-klient. Der er en række valgmuligheder, der skal forstås, før du starter, og det er nemt at lave en forkert drejning. Heldigvis, når du har en router, tilbyder både Windows og Netgear trinvise programmer til opsætning af din WiFi .