Sådan opstilles en multi-drive opbevaringskasse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opbevaringsskabet: Der er mange forskellige muligheder her. Du kan oprette et pc-baseret netværk, som er den bedste måde, men er ikke omkostningseffektiv og har administrationsomkostninger. PC-baserede netværk kan også være dyre at opgradere. Der er en række RAID-løsninger til rådighed, men de kan være komplicerede, der er begrænset fleksibilitet og lidt plads til at opgradere omkostningseffektivt.

Den bedste måde at gå på er en Storage bot som Dobro. Dette er et system udgivet af Data Robotics. Det forbinder til din computer via USB 2. Hvor nemt er det! Systemet kan håndtere op til 4 af enhver kapacitet af serielle ATA (SATA) drev, der giver dig mulighed for op til flere terabyte datalagring. De fleste bots er intelligente nok til at håndtere forskellige drevkapacitet, så du kan opgradere systemet ubesværet og billigt, da du har brug for mere plads.

Databeskyttelse: Lagerbots tilbyder interne data beskyttelsessystemer, så dine data er sikre uden at skulle bruge dyre RAID-systemer. Denne specifikke bot vil underrette dig, når dine drev nærmer sig kapacitet. Det vil også lukke drevene, hvis det mistanke om, at der er fare for dine data.

3.

Drevplads: Bestem dit behov. Du må ikke bruge 4 720 gig-drev, hvis du aldrig behøver det. Samtidig skal du sørge for at tage højde for ekspansionen. Den mest omkostningseffektive måde at opbygge dit bot-system på er ved at skønne dine pladsbehov. der er altid plads til at opgradere! Selvom du fylder det op, er disse bots skønhed, at du kan forbinde multipler til din computer.

4.

Netværket: This isn ' t kræves, men det kan være meget nyttigt afhængigt af dine behov. Køb et trådløst netværk router. Lynksys og D-Link både lave nogle gode produkter. Når du har tilsluttet dit drev til din pc, skal du gå til din Denne computer; højreklik på bot og gå til deling. Markér afkrydsningsfeltet for at tillade deling på netværket. Dette giver dig adgang til dine data fra en bærbar pc eller fra en pc hvor som helst i dit hjem, uanset om du er tilsluttet via trådløs eller via Ethernet. Når du går til forbindelse, skal du gå til 'Værktøjer' fra Min computer på computeren, du forbinder fra. 'Map Network Drive' og find drevet.

Den bedste måde at indstille flere lagringsplads på er at konfigurere et hjemmenetværk og bruge en pc, som normalt kan håndtere op til 4 drev ad gangen. Det er dyrt og kræver vedligeholdelse. Hvilke andre muligheder er der? Se nærmere på, hvordan du opretter et multimedieopbevaringssystem til dit hjemmenetværk.