Sådan overfører du trådløse routere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Bridge Wireless Routers

1.

Bestem dækningsområdet. Ved brug af to eller flere routere skal dækningsområdet opdeles, og hver router skal placeres centralt for hver underafdeling. Hvis du tilføjer en trådløs router til et eksisterende netværk, kan det betyde at flytte den første router.

2.

Bestem hvilken router der er den primære router. Den primære router er tilsluttet til internettet, et kablet LAN eller andre netværk. Det skal være det nærmeste til de tilsluttede netværkstilslutninger eller den med den bedste synsfelt til et andet trådløst netværk. Den primære router skal også være en high-end router, der tillader til større statstabeller og flere brugere.

3.

Køb en eftermarkedet antenne, da de antenner, der følger med de fleste routere, ikke har meget god rækkevidde. Kvalitetsomrørende antenner kan øge rækkevidden og signalstyrken for hver af routerne, hvilket igen vil reducere de samlede omkostninger ved at lade færre routere dække mere område.

4.

Udvikl primærrouteren omhyggeligt. Denne router er den vigtigste og kræver den mest setup tid og muligheder. Indstil WID-tasten (Service Set Identifier) ​​og Wireless Encryption Protocol (WEP), konfigurer internetforbindelsen og test routeren med nogle klienter (computere). Når du først får den primære router installeret, skal det være nemt at installere de andre routere.

5.

Implementér de sekundære routere, som skal konfigureres til at fungere i 'bridging mode'. Sekundære routere skal placeres omkring omkredsen af ​​et stort område eller på 'hot spots' hvor de placerede brugere vil samle sig - f.eks. På en parkbænk eller et bord.

Tips og advarsler

  • Da sekundære routere kun broerer trafikken og ikke rent faktisk ruter den, kan de være af mindre kvalitet end den primære router. Men mindre kvalitetsrutere har ofte lavere signalstyrke, så en balance mellem kvalitet og økonomi skal opfyldes.
  • Du kan også forbinde fysisk utilgængelige netværk, når du overfører routere. Dette er nyttigt i skoler eller små kontorer, hvor du ikke ønsker at køre ledninger gennem lofterne eller bore huller i væggene.
  • Tilføjelse af en anden trådløs router til et netværk kan i høj grad øge rækkevidden og signalstyrken af ​​det overordnede netværk. Bridging routere kan også slutte sig til to eller flere computere til et lokalnetværk (LAN), så de kan kommunikere med hinanden. Den anden router er en 'bro' der er der for at udvide rækkevidden af ​​den primære router.