Sådan understøtter du kommunalt WiFi

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få fakta. Find ud af, hvilket agentur eller organisation der fører afgiften for kommunalt WiFi i dit område. Nogle små byer er længere fremme i planlægningen og etableringen af ​​trådløse netværk end mange store storbyområder. Næsten 200 kommuner har nu betydelig WiFi adgang, herunder Champaign, Illinois; Greenberg, Kansas; Tempe, Arizona; og Long Island og Niagara Falls i New York.

2.

Lær lingo. Nogle kalder det Mu-Fi, et andet udtryk for kommunale WiFi. Hot spots, der allerede er almindelige i dag, refererer til trådløse netværk med et begrænset udvalg i kaffebarer, hoteller, biblioteker og fitness klubber. Wi-Max refererer til trådløst netværk, der bruger en anden teknologi til at tillade trådløs service over miles i stedet for blot et par byblokke.

3.

Kend politikken. Politisk rystelse har allerede sporet fri internetprojekter i flere byer. Kommunerne skal ofte forhandle med internetudbydere som Earthlink eller AT u0026 T for at oprette disse netværk, og der er mange skattepligtige penge på spil.

4.

Deltag i offentlige møder. Mens meget af den politiske manøvrering om WiFi forekommer i rådhuskontorer og corporate boardrooms, afholdes offentlige høringer lejlighedsvis. Det er en tid, hvor borgerne kan veje ind om emnet. Besøg dine by- eller rådswebsteder for at holde sig ajour med eventuelle høringer.

Tips og advarsler

  • Internetudbydere har brugt deres clout i nogle tilfælde for at stoppe udviklingen af ​​gratis trådløse netværk uden bekymring for deres industri vil blive negativt påvirket.
  • Vi vil snart kunne oprette forbindelse til internettet fra næsten hvor som helst. På tværs af landet søger små byer og store byer på tværs af de bedste metoder til at skabe og levere gratis højhastighedsadgang til internettet via trådløse kommunale netværk.