Sådan vælger du en firmanavn

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Evaluer din nuværende netværksinfrastruktur og bestem, hvordan firewall'en passer. Bestem om du vil have omkredsbeskyttelse eller blot segmentere en del af netværket. Bemærk, hvor mange grænseflader firewall skal give til undernet og DMZ'er. Overvej hvor mange brugere der skal have samtidige sessioner. Undersøg om du har brug for VPN-support og integration med mail-servere eller sharepoint-enheder.

2.

Bestem hvilken type beskyttelse du har brug for. Du skal implementere en politik vedrørende hvilken type trafik du vil begrænse. Du må ikke købe mere beskyttelse end du har brug for. De fleste grundlæggende routere kan give enkle filtreringsopgaver, men de er også mindst fleksible og mest udsatte for udnyttelse.

3.

Bestem, om du vil have en firewall til en software eller enheden. Software kan køre på eksisterende computere og servere. Apparater er lettere at installere og vedligeholde, da du ikke behøver at vedligeholde serversoftwaren og operativsystemet. De er dyrere.

4.

Tjek interface system) i firewallen.Den skal understøttes af dit it-personale. For eksempel skal grænsefladen bruge et sprog, de allerede er bekendt med eller en, der er let at lære.

5.

Kontakt en branchespecialist, hvis du stadig har spørgsmål eller ikke ved, hvordan du fortsætter med dit valg. At vælge, konfigurere og vedligeholde en firewall kan være svært for en lille eller uerfaren IT-medarbejder.

6.

Sammenlign specifikationer og datablade i forskellige firewallprodukter for at få en bedre forståelse af firewallteknologier og hvilken slags sikkerhed der er bedst for din organisation. Læs brugernes og branchens anmeldelser.

Firewalls holder uautoriserede brugere ude af en organisations netværk. For at vælge den bedste beskyttelse for din virksomhed skal du undersøge de forskellige typer firewalls og evaluere dem i forhold til dine netværks behov.