Sådan vælger du en trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Undersøg de 802.11g trådløse bredbånds routere før du køber en. Find artikler, der dækker trådløse router ratings og anmeldelser i online og offline computer magasiner. Et sådant websted er PCMag.com. Mens du på sin startside indtaster 'trådløse routere' i søgefeltet, klik på knappen 'Anmeldelser' og klik 'Søg' for at læse evalueringer fra eksperter.

2.

Oplev lave priser og rabatter. Køb den router, der giver den bedste værdi for dine dollars. 'Mindre dyre' betyder ikke nødvendigvis 'ikke så godt.' Producenter og leverandører giver undertiden rabat og andre rabatter fra den angivne pris.

3.

Vær opmærksom på betingelserne i garantien Det er vigtigt at træffe en beslutning Alle produkter leveres med en garantipakke. En længere garanti kan indikere bedre support for produktet og større tillid fra producenten. En mindre garanti kan være et rødt flag for en mindre pålidelig produkt.

4.

Find ud af hvilke funktioner routeren understøtter. Ikke alle trådløse routere understøtter det samme udvalg af funktioner. Vet hvilke funktioner du har brug for nu, og hvilke du skal bruge i fremtiden. Nogle af de funktioner, der skal tages i betragtning, er højhastigheds internetforbindelse, grundlæggende fil- og udskriftsdeling, transmission af lyd- og billedfiler, multispiller-spil via internettet, voice over IP-understøttelse, video streaming support og tung LAN-brug med flere brugere .

Tag hensyn til brugervenlighed og konfiguration, før du køber en trådløs bredbåndsrouter.

6.

Kontroller kompatibilitet med dine eksisterende netværksadaptere (Ethernet-kort). Hvis nogle eller alle dine Wi-Fi-gear er fra samme leverandør, overvej at købe en trådløs router fra den samme producent. Leverandørens ensartethed betyder ofte højere ydeevne, fordi udstyret er testet og optimeret mere grundigt og bruger den samme kommunikationsprotokol.

Overvej dit behov for hastighed. En trådløs router kan ikke øge din internetforbindelse. Den trådløse routerhastighed er imidlertid vigtig for multiplayer-spil via LAN eller for at løse overbelastning i et stærkt trafikkert LAN.

Tips og advarsler

  • Find den bedste pasform til dine omgivelser. En typisk trådløs router ligner et modem. De gennemsnitlige dimensioner for en husenhed er 6 'x 4' x 2 ', og mange har en antennål . Vælg en stil, der passer godt til resten af ​​din dcor, så dine besøgende bliver imponerede.
  • Gennemsnitlig pris for en ny trådløs router er ca. $350.
  • En trådløs router er en enhed, der bruges til at forbinde lokalnetværket (LAN) til hjemmet eller virksomheden til internettet. Det giver bærbare pc'er større mobilitet end en kabelrouter. Routere fungerer som firewalls, fordi de skjuler IP-adressen på hver pc fra internettet. Den nye trådløse router-teknologi fungerer på 802.11g-standarden, hvilket giver en øget båndbredde på op til 54 megabyte per sekund over korte afstande. Læs videre for at lære mere.