Sådan Password Protect et trådløst netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læs brugervejledningen, der fulgte med din router. Det giver dig trinvise instruktioner om, hvordan du indstiller adgangskoden.

2.

Besøg routerfirmaets hjemmeside for at få adgang til supportoplysninger. Der bliver trinvise instruktioner om, hvordan du opretter en adgangskode. Hvis du har specifikke spørgsmål, kan du kontakte teknisk support.

3.

Skift det forudindstillede kodeord, der følger med din router. Routeren vil sandsynligvis komme med et kodeord. Når du opretter din router for første gang, giver den dig mulighed for at oprette en adgangskode.

4.

Ring teknisk support til det firma, der fremstillede din router . Supportmedarbejderen vil lede dig igennem trinnene med at oprette en adgangskode på dit trådløse netværk.

Opsætning af et trådløst netværk i dit hjem eller kontor er en forholdsvis let opgave. Når du opretter dit netværk, beskytter adgangskoden for at sikre, at naboer og andre i nærheden af ​​dit netværk ikke kan logge ind på det og få adgang til dine værdifulde, fortrolige oplysninger. Læs videre for at lære, hvordan du beskytter et trådløst netværk.