Sådan bliver du en Cisco Certified Network Associate

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find en skole eller træningsfacilitet, der tilbyder uddannelsesprogrammer til at blive en Cisco Certified Network Associate (CCNA). At vide, at de fleste afrundede fællesskabskollegier tilbyder Cisco netværkskurser, men mange private uddannelsesfaciliteter tilbyder også kurserne.

2.

Forstå, at undervisningsomkostningerne kan variere - fællesskabskollegiet kurser til Cisco kan koste det samme som ethvert andet community college kursus, mens indskrive i en videreuddannelse eller privat træningsprogram kan koste tusindvis af dollars mere. Sammenlign undervisningspriser før du tilmelder dig Cisco-kurser.

3.

Besøg Cisco-webstedet for at lære om niveauer og formål med forskellige certificeringer. Ved at det nu anbefales, at eleverne får Cisco Certified Entry Networking Technician (CCENT) træning, inden de studerer for deres CCNA. Søg regionalt for Cisco-godkendte træningsfaciliteter og -skoler i nærheden af ​​dig under linket 'Deltagelse i programmet' for at blive en CCNA.

4.

Ved at Cisco-certifikatuddannelse kræver progressiv og vellykket færdiggørelse af flere kurser pr. certifikatblok. Forstå, at den ugentlige test forbereder eleverne til større kumulative test, hvilket fører til certificering.

5.

Hold op med ugentlige aflæsninger, øvelser og laboratoriearbejde, som alle er afgørende for en vellykket gennemførelse coursework-højere end gennemsnittet skal opretholdes for Cisco Academy-godkendte kursusarbejde.

6.

Undersøg online materialer samt tekst- og labbøger. Øv dig under laboratorieøvelser for at forstå hårdere Cisco-koncepter til at blive en Cisco Certified Network Associate.

7.

Ved at du kan færdiggøre Cisco-kurser uafhængigt via en online skole, men du mangler den nødvendige træning og erfaring (medmindre online-skolen har et Cisco-lab i din by eller by). Officielle Cisco Academy-kurser omfatter en kombination af kursuslokaleforedrag og online-, tekst- og instruktionsundervisning.

8.

Find ud af alle detaljer før du tilmelder dig et Cisco certificeringsprogram uanset hvilken slags og sørg for at skolen eller træningsfaciliteten er godkendt af Cisco. Bliv en Cisco Certified Network Associate (CCNA), når du har gennemført alle kurser, kursusprøver og de endelige certificeringstest.

9. et ekstra gebyr. Se forskellen mellem certifikater udstedt af din skole og officielle certifikater udstedt af Cisco, såsom Cisco Certified Network Associate (CCNA).

Cisco netværkscertificering er værdifuld i dagens web 2.0 verden. Ikke kun er viden nyttig, men også notering af et Cisco certifikat af nogen art på et CV kan hjælpe jobsøgende med at få adgang til de typer virksomheder og job, de ønsker og søger. videre til at lære at blive et Cisco Certified Network Associate.