Sådan bliver du en kryptograf

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Studerende i datalogi eller matematik på college. Konsentrere dig om matematik, der udforsker sætninger og beviser under dit bachelorarbejde. Udforsk matematik, der får dig til at tænke kreativt - dette er vigtigt for kryptografer.

2.

Fortsæt en kandidatgrad i matematik eller datalogi for at blive en kryptograf. De fleste kryptografer har forfulgt avancerede grader, selv indtjening doktorer. Ikke alene giver en avanceret grad dig mere viden og erfaring, men det giver dig mere troværdighed med potentielle arbejdsgivere. Du kan måske vide mere end din arbejdsgiver, men medmindre du kan navngive organisationer, du har arbejdet for, vil du blive efterladt for nogen, der har krypteringserfaring.

3.

Ansøg på det nationale sikkerhedsagentur, agenturet, der gør kryptering til den amerikanske regering, banker eller ethvert andet agentur eller firma, der kræver sikker overførsel af hemmelige oplysninger.

4.

Deltag i krypteringsfora som sikkerhed og kryptografi grupper.

5.

Frivillig dine tjenester med velgørende organisationer. Dette er den hurtigste måde at få erhvervserfaring på. Det er ofte svært at kile tå i corporate America's dør, men oplevelsen er erfaring. Frivilligt arbejde giver dig ikke det, men det viser din potentielle arbejdsgiver, at du var villig til at arbejde uden løn for at opnå det, du havde brug for du kunne en dag arbejde for hans firma.

En kryptograf er simpelthen en dekoder. Når personlige og hemmelige oplysninger rejser fra punkt A til punkt B, bruger kryptografer en række metoder til at kryptere denne computeriserede information for at beskytte dets integritet. En nøgle bruges til at afkrympe oplysningerne, så den kan læses igen.