Sådan bruges grundlæggende UNIX-kommandoer i cURL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Aktiver cURL. cURL er relativt enkelt at blive aktiveret. Skriv blot (i en BASH-prompt) 'curl [url]'; hvor '[url] u0026 quot; er ressource locator adressen på de data, du vil gribe. Hvis der ikke er angivet noget output, vil det hente dataene og gemme det i den aktuelle position, hvor kommandoen udstedes.

2.

Kend standardindstillingerne for cURL. Der er mange effektive foranstaltninger, som cURL bruger som standard. For det første vil det forsøge at automatisk finde ud af hvilken protokol, der skal bruges, baseret på det, du skriver. Hvis webadressen er relativt tvetydig, forsøger den først HTTP. Hvis URL'en indeholder et lignende værtsnavn, f.eks. Ftp.myurl.com, vil det forsøge FTP-protokollen baseret på værtsnavnet.

3.

Forstå anmodningskonsolidering. Derudover vil programmet også forsøge at konsolidere alle anmodninger, der ser ud til at gå til den samme server. I stedet for at åbne flere sessioner og øge TCP-overhead vil cURL forsøge at klump alle disse kommandoer i en enkelt serverforespørgsel.

4.

Lær de grundlæggende UNIX-kommandoer, der bruges i cURL.
--create-dirs
Denne mulighed vil oprette et hierarkitræ, der afspejler strukturen af Den anmodede URL. Det skal bruges i forbindelse med -o indstillingen, som angiver, hvor dataene skal overføres til, lokalt. Hvis -O-filnavnet ikke bruger nogen mappe, eller hvis den mappe det nævner allerede eksisterer, oprettes der ingen mapper.

-d
Dette vil behandle behandle kommandoen som et 'POST' anmodning i HTTP. Dette er nyttigt til replikering af browserinstanser, hvor en bruger ville udfylde en formular.

-f
Dette ligner '-d' kun det sender POST som om der er blevet trykket på en indsende knap. Dette får CURL til POST-data ved hjælp af multipart / form-data i Content-Type ifølge RFC1867. Dette muliggør upload af binære filer osv.

-o [fil]
Dette vil skrive dataene til et sted, du angiver, hvor [fil] repræsenterer stien til denne placering. Hvis du bruger {} eller [] for at hente flere dokumenter, kan du bruge '#' efterfulgt af et nummer i [fil]. Denne variabel vil blive erstattet med den aktuelle streng for den URL, der hentes.

-d bruger: adgangskode
Denne kommando angav det autentificerende brugernavn og adgangskode, der skal bruges, når du åbner webstedet.

-U bruger: adgangskode
Dette giver proxy-godkendelsesoplysninger til cURL-anmodninger. Dette er nødvendigt, hvis du udsteder dine kommandoer bag en proxyserver.

-s
Denne indstilling aktiverer lydløs tilstand. I lydløs tilstand, som navnet antyder, vises ingen output. Dette er kun nyttigt for scripts, der testes og arbejder.

-v
Placer cURL i verbose mode. I verbose tilstand vises statusbjælker og statistikker som data hentes. opmærksom på, at denne tilstand er deaktiveret af et '-trace-ascii'.

-A
Dette giver dig mulighed for at angive en streng for browseragent. I nogle tilfælde kan tilstedeværelsen af ​​en Mozilla eller Internet Explorer-agent vil forårsage en fejl i processen. Dette gælder især i visse CGI-scripts. En brugeragentstreng ser typisk ud som dette:

--Trace-ascii [filnavn]
Spor -ascii gør en fuld dumpning af alle indgående og udgående data i en cURL-session. Dette er et fremragende fejlfindingsværktøj til at skrive komplekse POST- og login-scripts for autentificerede websteder eller forespørgselsdata for data, der skal indsendes. f operationen mislykkes, '-Trace-ascii' vil give dig en komplet log på hvor fejlen sandsynligvis eksisterer.

-h eller -hjælp
Til sidst er der et mangfoldigt meget eksempelvis område, hvor en anmodning om en webside vil kræve visse oplysninger. Til dette formål er cURL indlæst hundredvis af modifikatorer, som alle er tilgængelige via -h-indstillingen. Det er måske kun dets eneste undergang sammenlignet med en webbrowser er det omfangsrige og vanskelige at bruge. Selvfølgelig er cURL ikke designet til at erstatte en webbrowser.

Tips og advarsler

  • Undersøg UNIX-kommandoen, så du nemt kan bruge dem, når du er i cURL.
  • Brug cURL-webstedet for at lære mere om sine muligheder.
  • Brug ikke cURL, hvis du vil have et nemt at bruge program eller ikke computerkundskab.
  • cURL er en kommandolinje, der bruges til at anmode om data fra en server. Anmodningerne kan laves i en række protokoller, herunder HTTP, LDAP, FTP, SFTP, TFTP, TELNET og mange andre. Dens skønhed, og det falder, ligger i kompleksiteten af ​​dens drift. Følg disse trin for at bruge grundlæggende UNIX-kommandoer i cURL.