Sådan får du adgang til gratis Wi-Fi

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til en virksomhed, der tilbyder gratis Wi-Fi. Gå til fødevarevirksomheder som Bruegger's Bagels, Caribou Coffee, Panera Bread Company og Krystal Restaurants, der tilbyder gratis Wi-Fi. Se på væggen for adgangsoplysninger eller spørg en medarbejder om den hemmelige kode, du skal bruge. gratis adgang som Office Depot, hæfteklammer, Apple Stores og CompUSA butikker. Tjek andre forretninger, der kan tilbyde gratis Wi-Fi afhængigt af placering som Wegman's Supermarkets, EZ Lube Service Centers og lastbilstop.

p> 2.

Besøg en lokal lufthavn med gratis trådløs internetadgang. De fleste lufthavne har gratis trådløs internetadgang. Gå til Northwest Airlines WorldClubs eller Alaska Airlines Clubs. Parker dig selv lige uden for klubben, og du kan nogle gange også få gratis Wi-Fi.

3.

Bo på hoteller, moteller og kroer med gratis Wi-Fi. De fleste hoteller har gratis trådløs internetadgang til gæsterne. Nogle har endda gratis trådløs internetadgang til alle i lobbyområdet. Spørg i receptionen om adgangskoden.

4.

Tjek en RV og Campingplads med gratis Wi-Fi. Abonner på KOAKonnect-opkaldstjeneste og få gratis Wi-Fi til Hotspotzz-netværket på deltagende KOA Campgrounds. Spørg i receptionen til andre gratis Wi-Fi-adgangsprogrammer på din yndlingscamping.

5.

Book en feriebolig med gratis trådløs internetadgang. Bestil gennem en leje ejendomsadministration gruppe i populære ferieområder. De fleste ferieudlejningsejere har tilføjet gratis Wi-Fi for at kunne konkurrere i en Wi-Fi-glad verden. Mange har også computere, som du kan bruge til at få adgang til internettet.

6.

Find gratis Wi-Fi Hotspots i dit område. Mange parker og andre offentlige faciliteter tilbyder gratis internetadgang. Tjek dit amtets hjemmeside for en liste over steder.

Find en gratis Wi-Fi-placering, og du bliver aldrig nødt til at betale for internetadgang igen. Der er flere steder, der bruger gratis Wi-Fi som en måde at få kunder i døren. Andre virksomheder og regeringskommuner er generøse nok til at tilbyde den gratis service. Sådan får du adgang til gratis Wi-Fi.