Sådan finder du oplysninger om hvilke stoffer der falder ind i tidsplanen 4

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Lær om narkotika, der falder ind i skema 4

1.

Få online til Narkotikahansagens websted (se Ressourcer nedenfor). alle 5 lægemiddelplaner og de lægemidler, der falder ind i dem. På Drug Scheduling-siden er der listet liste 4-lægemidler i alfabetisk rækkefølge med generiske navne og giver også deres recept eller almindelige navne.

2.

p> 3.

Kom i kontakt med Anonyme Narcotics (se Ressourcer nedenfor) eller en anden supportgruppe, hvis du misbruger Schedule 4-stoffer som sådan som beroligende midler eller søvnhjælpemidler. Mens det anses for at være minimal vanedannende, kan stofferne i skema 4 forårsage alvorlige problemer, og misbrug af dem kan være svært at stoppe alene. En støttegruppe kan hjælpe dig med at finde ud af mere om virkningerne af Schedule 4-lægemidler og hvordan man håndterer dem.

Tips og advarsler

  • Hvis du er anholdt på en narkotikablad i Schedule 4, skal politiet læse dine Miranda-rettigheder. Miranda-rettighederne præciserer præcis hvilke rettigheder du har under og efter din anholdelse, såsom retten til at forblive tavs. Vær opmærksom på disse rettigheder og lad din advokat vide, om de ikke blev læst til dig.
  • Tidsplan 4 stoffer som Xanax og Valium sælges undertiden ulovligt over internettet. Du kan blive anholdt for besiddelse af sådanne stoffer, hvis du ikke har en gyldig recept for dem.
  • Lov om regulerede stoffer fra 1970 er grundlaget for systemet med lægemiddelplanlægning i brug i dag. Oprettet af en kongreshandling for at holde narkotika ud af hænderne på kriminelle og misbrugere (og dermed begrænse muligheden for misbrug) er loven om kontrollerede stoffer den ramme, som moderne lægemiddellov er opført i USA. Der findes for tiden fem lægemiddelplaner, alt fra meget vanedannende til ikke vanedannende. Tidsplan 4 lægemidler betragtes som minimalt vanedannende. Hvis du er blevet anholdt for en lovovertrædelse, der involverer et Schedule 4-lægemiddel, vil det være til gavn for dig at have oplysninger om, hvilke stoffer der falder ind i den pågældende tidsplan.