Sådan forbedres et Wi-Fi-netværkets ydeevne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem hvilken type trådløst netværk, der skal forbedres. Fælles trådløse netværk i dag omfatter 802.11a / b, 802.11g og 802.11n. Sidstnævnte bliver den trådløse netværksstandard.

2.

Find andre enheder i hjemmet, der kan interferere med den trådløse hjemme-router. Mange routere opererer på en 2,4ghz frekvens som gør flere husholdningsapparater og telefoner. Switching device frequencies vil dramatisk reducere forsinkelse og interferens med netværket.

3.

Udskift den eksisterende router eller det trådløse kort i computeren eller laptop til en hurtigere trådløs standard. De fleste bærbare computere har trådløse funktioner indbygget, men kan opgraderes med en simpel trådløs kortopgradering. Personlige computere kan have brug for et ekstra kort, der er føjet til bundkortet.

4.

Placer routeren på det eksisterende trådløse netværk højt på en væg eller et bord, der er centralt placeret i hjemmet eller kontoret til forbedre gennemstrømningen. Jo højere senderen og antennen er, desto bedre modtagelse og ydeevne vil være i hele bygningen.

5.

Juster routerens transmitterende signalkanal til en anden, mindre befolket kanal. Mange bruger den fælles kanal 9 eller 11 til at udsende; skifte til en anden kanal for at reducere interferens.

Tips og advarsler

  • Når du opretter et trådløst netværk , tænk på at opgradere til MIMO (Multi-Input / Multi Output) hardware. Dette system konkurrerer med kabelforbundet hardware router.
  • Brug strømforsyningsenheder, der udnytter eksisterende elektriske ledningsanlæg til hjemmet eller kontoret til at levere ren Wi-Fi-modtagelse.
  • Skift udgangskanaler ofte, hvis modtagelsen kontinuerligt falder eller fejler. Andre kan være spændende på netværks signal og stjælebåndbredde.
  • Forbedring af ydeevnen for et Wi-Fi-netværk er en opgave med øjeblikkelige og målbare resultater. Mange hjemmenetværk har nu trådløse funktioner, der ofte behøver tweaking eller forbedring for at forbedre signaloverførsler mellem en computer og de trådløse enheder. Lær hvordan du forbedrer ydelsen af ​​disse netværk med lidt indsats eller dygtighed.