Sådan installeres en BitTorrent-klient

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilmeld dig en BitTorrent-organisation, der har licens til at distribuere materiale. På den måde risikerer du ikke at krænke ophavsretlige bestemmelser. En anbefaling er BitTorrent-webstedet. Ud over at tilbyde film-, musik- og spil-torrenter, er det også godt for gratis og open source-software.

2.

Find en BitTorrent-klient, som du kan downloade. Du kan gå til en søgemaskine som Google og indtaste 'bittorrent + klient'. Sørg for, at klienten er nem at installere, venlig at bruge og binder kun få systemressourcer til.

3.

Gem de downloadede BitTorrent-klientfiler i en praktisk mappe.

4.

Installer klienten du downloadede ved hjælp af funktionen 'Tilføj nye programmer' i 'Kontrolpanel'. Vælg 'CD eller Floppy' og søg efter filen '.exe', som du gemte i trin 2. Tryk på 'Åbn' og følg resten af ​​trinene, indtil du klikker på 'Afslut'.

5. < / p>

Begynd download af torrent filer nu, hvor din klient er installeret. Du vil have et valg af mange søgemaskine websteder. En af de bedre er BitTorrent website engine.

Tips og advarsler

  • BitTorrent abonnement kræver betalt medlemskab.
  • Hvis du vil overføre store filsystemer på tværs af internettet sikkert, effektivt og pålideligt, ved hjælp af BitTorrent søgemaskine systemet, er din bedste løsning. For at downloade en stor fil som et videospil, registrerer din klient andre computere på tværs af netværket, som har de filer, du vil have. Protokollen muliggør samtidig overførsel fra mange kilder, der kræver lille båndbredde. Processen koordineres af computere i netværket kaldet 'trackers'.