Sådan kan du forbinde to computere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut USB-kablet til den korrekte port på hver computer. Klik på 'Start' i nederste venstre hjørne af skrivebordets skærm. Vælg derefter 'Kontrolpanel', 'Netværks- og internetforbindelser' og 'Netværksforbindelser.'

2.

Når du er logget ind som 'administrator' eller en bruger, der er medlem af 'Administrators' -gruppen, fuld adgang til alle de enheder, der er installeret og aktiveret på computeren, vises i en liste, når du opretter en ny forbindelse. Hvis man ikke er logget ind som administrator eller medlem af administratorkoncernen, er COM-porte til direkte forbindelser ikke tilgængelige. COM-porte skal konfigureres med et nullmodem til brug med en direkte forbindelse, og dette skal gøres af en bruger med administrative rettigheder. For at konfigurere en enhed, der skal bruges med et nullmodem, skal du bruge ikonet Telefon og modem i kontrolpanelet.

3.

Vælg 'Opret en ny forbindelse' på venstre side af menuen. Klik på 'Næste'.

4.

Vælg 'Konfigurer en avanceret forbindelse.' Klik på 'Næste' igen.

5.

Vælg 'Opret forbindelse direkte til en anden computer.' Klik på 'Næste' en tredje gang.

6.

Følg vejledningen i guiden Ny forbindelse.

Til tider skal computerbrugere være i stand til at forbinde to computere sammen for at overføre filer, men ønsker ikke at gå i længden af ​​at oprette et fuldt udbygget netværk. Ved hjælp af en direkte forbindelse mellem to computere er det muligt hurtigt at opnå opgaven uden for meget indsats. Følg et par enkle trin for at oprette en direkte forbindelse mellem to computere, der kører Windows XP-operativsystemet.