Sådan konfigureres et trådløst LAN

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Installer adgangspunktet ved at forbinde det til dit kablede LAN og tænde det. En cd skal være forsynet med adgangspunktet, der indeholder den software, der gør det muligt at konfigurere netværksnavnet og oprette krypteringsnøglen.

2.

Henvis til din bruger ' s manual til din enhed og bestemme, hvordan du tænder det trådløse netværkskort, hvis det ikke er tændt. Når det er tændt, vil det forsøge at finde et trådløst netværk, der ligger inden for rækkevidde.

3.

Klik på 'Start' i nederste venstre hjørne af skrivebordet.

4.

Vælg 'Kontrolpanel' og 'Netværk og internetforbindelser. 'Vælg derefter' Trådløs netværkskonfigurationsguide 'på den enhed, du vil oprette forbindelse til trådløst.

5.

Udfyld de spørgsmål, som guiden spørger, ved hjælp af netværksnavnet og nøglen blev oprettet tidligere. Efter færdiggørelsen vil Windows forbinde systemet til det trådløse LAN.

Tips og advarsler

  • Hvis der ikke har været forbindelse til et netværk Tidligere på enheden registrerer Windows det nye trådløse LAN og beder brugeren om at vælg det fra listen i den form, der er blevet vist. Netværksnavnet og krypteringsnøglen skal indtastes korrekt for Windows for at kunne oprette forbindelsen, så sørg for, at den er korrekt, når den indtastes.
  • Med de mange trådløse enheder, der er i brug, er det ikke underligt, at der har været en eksplosion af trådløse LAN'er. Med softwareguiderne, der følger med enhederne, og hvad der er bygget ind i Windows XP, er det meget lettere at oprette et trådløst LAN. var tidligere.