Sådan oprettes SEO indhold

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg de rigtige søgeord. Nøgleord skal være specifikke og ikke generelle sætninger. Hvis du f.eks. Sælger håndtasker, ville italienske læder tasker være en bedre søgeordssætning end blot håndtasker.

2.

Sæt mindst en af ​​dine søgeordssætninger i din SEO indhold titel. Sørg for, at titlen læser som en titel. Hvis det ligner spam, kan søgemaskinerne fjerne det.

3.

Placer søgeordene strategisk i hele kopien. Søgeordene bør ideelt set være i begyndelsen og slutte afsnit mindst en gang og flere gange i mellemdelen.

4.

Skriv mindst 200 ord af webkopi. Dette er det minimale antal, som de fleste søgemaskiner kigger efter, når de rangerer sider.

5.

Brug metatags i din HTML-kodning. Metatags fyldt med søgeord vil få dig opført højere i nogle søgemaskineresultater.

Tips og advarsler

  • Forvent ikke, at dit indhold bliver optaget straks i søgemaskinerne. Når du har indsendt dit websted, kan det tage op til to måneder at komme op i resultaterne.
  • Du må ikke duplikere dit SEO indhold og indsende det flere gange. Søgemaskiner vil genkende dette som spam.
  • Søgemaskineoptimering (SEO) fører til mere trafik til dit websted. Jo mere SEO indhold, du har på dit websted, desto højere er din placering på søgemaskinens resultater. Vejen til at skabe SEO indhold er at gøre brug af søgeord på dine websider. Læs videre for at lære at skabe SEO indhold.