Sådan oprettes en e-mail automatisk signatur

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn valgmappen og find den fane, der har opsætningsindstillingerne for mail. I Outlook er dette u0026 quot; Mailformat u0026 quot; fane. Hvis du ikke kan finde det i dit e-mail-program, skal du gå til hjælpemenuen og søge efter u0026 quot; Automatisk signatur. u0026 Quot;

2.

Vælg 'Underskrifter' option og derefter 'New' knap. Dette giver dig mulighed for at skrive din underskrift, og afhængigt af dit program, skal du vælge skrifttype, størrelse og farve på teksten.

3.

Skriv din signatur i henhold til dine præferencer. Hvis du vil have en professionel udseende email, skal du indtaste dit fulde navn sammen med et par telefonnumre, et faxnummer, firmanavn og måske en forretnings- eller hjemmeadresse. For en uformel underskrift skal dit for- og efternavne være tilstrækkeligt.

4.

Vælg, hvornår du vil have din underskrift til automatisk at dukke op i en e-mail. De fleste programmer giver dig mulighed for at vælge, når du vil have din underskrift automatisk medtaget i emailen. Du kan få det automatiseret til meddelelser, du videresender, svarer til og opretter.

5.

Rediger din signatur ved at gå tilbage til dine signaturvalg, fremhæve den relevante signatur og klikke på u0026 quot; edit. u0026 quot; Fortsæt med at foretage de nødvendige ændringer, og sørg for at gemme dine ændringer.

6.

Opret flere signaturer. Du vil have et navn for hver underskrift, så du kan ringe til en 'Professional' og en anden 'Casual.' Du kan indsætte, hvilken signatur du vil bruge, når du opretter e-mailen. Der skal være et 'Indsæt u0026 quot; valgmulighed på tværs af topmenuen.

Tips og advarsler

  • Gør din signatur unik og catchy. Det skal lade folk vide, hvilken type person du er. For eksempel, skal den være skrå og cursiv for en professionel person eller kurvet og boblende for en person med en sjov personlighed.
  • Indsæt ikke private oplysninger om signaturen, som du ikke nødvendigvis vil have, at alle skal vide. Det er nemt at glemme at ændre det.
  • Du har sikkert set underskrifterne i bunden af ​​e-mails, når folk sender email til dig, og du har sikkert lagt en eller anden form for navn eller underskrift i bunden af ​​dine e-mails. Du behøver ikke at skrive dette ud hver gang. Uanset om det er en kort signatur eller en professionel signatur med dine kontaktoplysninger, giver de fleste e-mail-programmer dig mulighed for automatisk at indtaste din brugerdefinerede signatur.