Sådan organiseres kabler i et kontor

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at alle kabler, der skal organiseres, er blevet trukket ud af stikkontakten eller kilden. Fjern alle ledninger, så hver er adskilt og fjernet fra alle andre.

2.

Køb et kabelkanaleringskit fra enhver hjemforbedringsbutik, som f.eks. Home Depot eller Lowe. Læg kanalbanen i overensstemmelse med ønsket sti eller design til en stikkontakt eller modtagerkonnektor, der forlader mindst 2 fods åbning i åben afstand i begge ender.

3.

Pas på Etiketterne skal være forsynet med begge ender. Hver etiket skal have enhedenes betegnelse og navn.

4.

Snør kablerne en ad gangen gennem kabelkanalen indtil ønsket længden er nået. Lad alle kabler frakobles, indtil alle kabler er placeret.

Tips og advarsler

  • Brug velcro bånd i områder, hvor kablerne byttes ofte for nem adgang. <
  • USB-kabler kan grupperes i USB 1.1 eller 2.0 betegnelser for at gøre det lettere at genkende.
  • li> Lad aldrig kabler være tilsluttet til nogen kilde på begge enderstik, mens du tilslutter kabler.
  • Lad altid nok ledig slangekabel være i hver ende af kanalen til forlængelse og for at sikre, at kablet ikke brækker. < / li> Er du træt af at sortere gennem et rod, når som helst du har brug for at afbryde en af ​​dine datakabler? Det rod i sammenklædte spaghetti-lignende elektriske ledninger kan temmelig temmelig simpelthen med de rigtige værktøjer og teknikker. Organiser dem til en håndterbar og attraktiv løsning ved hjælp af bånd, kanaler og velcro.