Sådan overvåger du en anden brugers aktiviteter fra kommandolinjen

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Installer softwaren Aktivitetsovervågning. Hvis programmet til overvågningsaktiviteter i dit netværk endnu ikke er installeret, skal du udføre handlingen først, før du foretager ændringer på din computer.

2.

Rediger dine netværksindstillinger. Hvis din computer ikke er konfigureret til at udføre 'Activity Monitor', skal du ændre netværksindstillingerne for at kunne spore aktiviteten hos andre brugere på dit netværk.

3.

p> Indtast din administratoradgangskode. Når du får besked om at indtaste dit kodeord, skal du skrive og bekræfte det. Dette giver dig mulighed for at foretage yderligere ændringer på indstillingerne.

4.

Test 'Activity Monitor'. Prøv softwaren for at sikre, at programmet kører. Hvis det ikke virker, skal du foretage ændringer som det passer dig.

5.

Åbn aktivitetsovervågningen. Når du har foretaget den nødvendige korrektion for installationen af ​​Activity Monitor-softwaren, kan du nu bruge programmet til at holde styr på forskellige netværksaktiviteter fra din kommandolinje.

Tips og advarsler

< / p>
  • Når du logger af fra aktivitetsskærmen, skal du bruge kommandoen 'Log af' fra det operativsystem, du bruger.
  • En af farerne ved at opretholde din server er at kontrollere antallet af uautoriserede brugere, der forsøger at hakke filerne på din server. Ved at bruge 'Activity Monitor' kan du tjekke på andre mennesker. Læs videre for at lære at overvåge aktiviteter fra en anden bruger fra kommandolinjen.