Sådan registreres et opkald på Yahoo! budbringer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start med at gå til webstedet voiceemotion.com.

2.

Tag dig tid til at læse informationen på hjemmesiden.

3.

Rul ned til bunden af ​​siden og klik på linket Download..

4.

Tryk på knappen Save File.. Download og installer programmet ved at følge vejledningen.

5.

Læs pop op vinduet besked alarm. Tryk på knappen OK.. En advarsel vil springe op og spørge om du vil opgradere eller prøve den gratis version.

6.

Vælg at opgradere eller fortsætte med den gratis version. Husk, at den gratis version kun tillader op til fem minutter optagetid pr. Opkald. Et browservindue åbnes og fører dig til hjemmesiden til selvstudiet.

7.

Følg trinvise instruktioner under overskriften Brief Tutorial.

8.

Åbn Yahoo! Messenger, og klik derefter på ikonet Vemotion desktop for at åbne programmet. VoIP-optageren starter automatisk optagelse af alle VoIP-samtaler.

9.

Eksperiment ved at bruge følelser, musik og virkelig cool teksttalende værktøj, som giver dig mulighed for at bruge en computergenereret stemme under en samtale ved at skrive i stedet for at tale.

10.

Gør dine podcasts interessante og sjove med dette program.

Yahoo! Messenger er fantastisk til at lave og modtage opkald, dog Yahoo! giver ikke mulighed for at optage samtaler. Intet problem: opdager et gratis program, der giver bedre opkald end VoIP (Voice-Over-Internet Protocol) -opkald. Prøv den specielle mulighed, der giver dig mulighed for at tale uden endda at tale et ord! Denne VoIP-optager er perfekt til podcasting, online journalistik, udsendelse på internettet radiostationer, forretninger og meget mere.