Sådan tilføjes en URL til Google

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Besøg Googles startside. Vælg 'Om Google' fra bundmenuen. Under 'For webstedsejere' klikker du på 'Indsend dit indhold til Google.' Vælg derefter 'Tilføj din webadresse til Google' s indeks. 'Indtast webadressen til din startside eller hovedside, der starter med' http '-præfixet. For eksempel' http://mywebsite.com. '

2.

Find de bedste søgeord for dit websted for at liste i kommentarafsnittet. Den bedste måde at gøre dette på er med et søgeordsvælgerværktøj som Keyword Discovery. Indtast et til tre ord, der bedst beskriver din web side, og se efter antallet af returnerede hits. Mindst 100 hits er et respektabelt nummer. Liste de bedste søgeord til Google.

3.

Skriv de skarpe bogstaver, som du se. Selvom Google anfører, at dette er valgfrit, så lad dem vide, at du ikke er en softwarerobot.

4.

Forstå, at indsende din webadresse er ingen garanti for, at Dit websted vil blive tilføjet til Google-indekset. Forøg dine chancer ved at gøre dit websted mere Google-venligt. Du skal tilmelde dig en Google-konto for at bruge Googles webmasterværktøjer.

5.

Kontroller, at alle links og html-oplysninger virker og ser ud til, at du vil have det. En god måde at teste dette på er at kontrollere dine websider med forskellige browsere, herunder Internet Explorer, Netscape, Firefox og Mozilla.

6.

Medtag et sitemap med dit websted. Dette er ikke kun nyttigt for brugerne, men Google bruger URL-sitemaps til at øge søgbarheden.

7.

Overvej andre tilgængelige Google-værktøjer som Google Base. Google Base er et sted at indsende online eller offline information om elementer. Brug webformularen til at beskrive dine oplysninger på en interessant men informativ måde.

Så mange mennesker bruger Google-søgemaskinen, at tusindvis af mennesker bruger 'google' som et verb. Hvis du vil have din hjemmeside set af mange mennesker, vil du gøre visse mennesker kan 'google' dig. Følg disse trin for at tilføje din webadresse til Google.