Sådan tilføjes en URL til Yahoo

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til Yahoo! hjemmeside. Menulinjen nederst på siden giver et link til 'Foreslå et websted.'

2.

Klik på 'Indsend dit websted gratis.' Hvis du har en Yahoo! konto, det vil bede om din log-in. Hvis du ikke har en konto, skal du gå videre og registrere dig for din gratis Yahoo! konto. Yahoo! kræver registrering for at tilføje webadresser til webstedet, men det er gratis.

3.

< p> Find dig selv på Yahoo! Search Site Explorer-siden. Du kan vælge at indsende en webside eller webside-URL eller en webadresse for webadresser. Du skal bruge prefixet 'http' før URL'en.

4 .

Forvent at få en besked om, at dit websted vil blive 'gennemsøgt'. Yahoo! Slurp er en web crawler robot, der bruger data til at opbygge et indeks for Yahoo's søgemaskine. Beskyttede websider, der ikke kan krypteres, bliver ikke inkluderet i Yahoo! Søgindeks.

5.

Kontroller, at du registrerer dig i en 'sponsoreret søgning', hvis du vil have mere trafik til dit websted. Den gebyrbaserede sponsorerede søgning sætter din webadresse i nærheden af ​​toppen af ​​websiden, når nogen søger. Ellers Yahoo! rangerer websteder efter relevans.

6. Indsend et mobilwebsted ved hjælp af xHTML, WML eller cHTML gratis samt ved linket 'Foreslå et websted'. Dette kræver også Yahoo! registrering. Video, lyd og billeder kan indsendes uden omkostninger ved linket 'Send medieindhold'.

7.

Se nærmere på Yahoo! indsendelsesmuligheder. Indsend produkter til 'Product Submit' på Yahoo! Indkøbssted og rejsetilbud til Yahoo! Rejsetilbud. Annoncér din virksomhed ved at tilføje din webadresse til Yahoo! Vejviser. Gå til siden Directory directory og klik på den mest passende kategori til din virksomhed. Når du har foreslået dit websted til den rigtige kategori, vil en editor gennemgå dit websted for passende.

Tips og advarsler

  • En kort og let mindeværdig webadresse øges trafik til dine websider.
  • Hold websider opdateret for at holde folk tilbage.
  • Yahoo! er en populær internet søgemaskine. Med flere milliarder websites i sit søgeindeks er det et godt sted at inkludere dine egne websider. Tilføjelse af din webadresse til Yahoo! tillader folk, der bruger Yahoo! søgemaskine for nemt at finde dine sider. Følg disse trin for at tilføje din webadresse til Yahoo!