Sådan vælger du en VoIP-udbyder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hvad skal man overveje i VoIP

1.

Se de forskellige prispunkter blandt VoIP-udbyderne.

2.

< p> Bestem de fordele, der er opnået ved at vælge VoIP, over at holde din nuværende telefonservice. Tilføjelse af flere minutter til din mobiltelefon forbliver et alternativ.

3.

Spørg folk, du ved, hvem der abonnerer på VoIP, om deres udbyderes kundeservice. Ventetid, resultater og venlighed forbliver vigtig for kunden.

Sammenlign de forskellige funktioner, som VoIP-udbyderne tilbyder. Bemærk ekstra gebyrer og freebies som f.eks. opkald venter, fax, opkalds-id, stemme mail og minutter.

Se hvilke firmaer der tillader at overføre dit nuværende telefonnummer, hvis det er vigtigt.

6.

Sørg for, at VoIP giver nødopkald 911, hvis du har brug for det. Se webstedet for føderale kommunikationskommissionens 'voip911' for at få yderligere oplysninger om nødopkald, især fra afsnittet 'Forbrugerinformation'.

7.

Kend sikkerhed og privatliv i din telefonsamtale. Spørg en potentiel udbyder via telefon eller læs oplysningerne fra deres hjemmesideplan.

Find en VoIP Provider

1.

Gå til VoipReview-webstedet for at søge efter udbydere i dit område.

Vælg enten 'Hjem' eller 'Forretning' og klik på cirklen.

3.

Indtast dit områdekode i feltet 'Indtast områdekode' og klik på 'Gå'. Klik på 'Avanceret' for at filtrere efter stat og by i 'Filterresultater' og klik på alle funktionerne.

4.

Se plan og pris og klik derefter på 'Detaljer'. Virksomhedswebstedet indeholder alle detaljer til at hjælpe med i din beslutning.

5.

Vælg en plan og følg instruktioner om downloads og det nødvendige udstyr.

Tips og advarsler

  • Nogle udbydere tilbyder service via en opkaldsforbindelse, men det er bedst at have højhastigheds-DSL eller kabel.
  • Voice over Internet Protocol (VoIP) fortsætter med at udvikle sig, og tilbyder flere funktioner og bedre priser. Metoden til at foretage taleopkald via din internetforbindelse varierer mellem virksomheder. At vælge en VoIP-udbyder kræver noget forskning for at sikre en passende pasform til dine behov og budget.