Sådan vælger du et SEO firma

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Undgå søgemaskineoptimering virksomheder, der sender dig e-mails lovende hurtige resultater eller tilbyde at sætte dig øverst på store søgemaskiner.

2.

Udfør en baggrundskontrol. Få referencer og find ud af, om andre søgemaskiner vil anbefale dem.

3.

Undgå søgemaskineoptimering virksomheder, der siger, at de vil sende din side til tusindvis af søgemaskiner eller tilbyde pay-per-click-annoncering til din side. Dette falder inden for søgemaskinemarkedsføring og ikke søgemaskineoptimering.

4.

Undgå søgemaskineoptimering virksomheder, der vandt 't afslør hvilke metoder de bruger til at optimere dit websted. Nogle af deres praksis kan være vildledende og kan medføre, at din side bliver forbudt af de store søgemaskiner.

5.

Shun Søgemaskineoptimering firmaer, der kræver installation af ekstra software, som en, der giver dig mulighed for at skrive søgeord i din webbrowser.

Find en god søgemaskine optimering virksomhed, at vil udføre en analyse af dit websted og afhente nøgleord og sætninger for at forbedre webstedets position i søgemaskiner. Det kan også give en linking service, men mange gør det ikke fordi det er en langsom proces og kan være upålidelig.

7.

Sørg for, at det firma du vælger vil fortsætte med at opretholde og overvåge dit websted for ændringer, i det mindste om måneden. Kriterierne for søgemaskine kan ændres temmelig ofte. Og hvis du konstant opdaterer dit websted, vil der blive flere sider, der skal optimeres.

Du har lavet den perfekte hjemmeside til at markedsføre den perfekte gadget, men hvordan kan du tiltrække den trafik, du har brug for til at generere salg? Det er her, hvor søgemaskineoptimering (SEO) kommer ind. Det gør det nemt at sætte søgemaskiner som Google, Yahoo og Ask.com for at finde din hjemmeside og rangere den nær toppen af ​​dets fortegnelser, når websurfere søger oplysninger om specifikke produkter og tjenester.