Sådan Beam et Word-dokument til nogen på en HP iPAQ

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for din HP iPAQ. Når hovedskærmen er tændt, skal du kontrollere status for dit batteri. Hvis dit batteri er for lavt, skal du lade det op, før du fjerner et Word-dokument.

2.

Åbn Word-dokumentet. Korrigér eventuelle fejl, før du gemmer to kopier af Word-dokumentet, en kopi til stråling og en til senere brug.

3.

Åbn menuen Filer i Word. Hvis der er en Beam-indstilling i filmenuen, kan du straal dokumentet til en enhed på denne måde.

4.

Åbn Bluetooth-programmet. Hvis trin 3 ikke virker, kan du stråle dit Word-dokument via Bluetooth. Når du har åbnet Bluetooth, skal du finde Beam-indstillingen, og du bliver derefter bedt om at vælge det Word-dokument, du ønsker at stråle.

Tips og advarsler

  • Ryd den infrarøde sti mellem de to enheder for at sikre ordentlig stråling.
  • Ordprogrammet på din HP iPAQ har færre funktioner end den normale version af Microsoft Word og kan muligvis ikke overføres til bestemte enheder.
  • Avancerede teknologier i PocketPC'er gør det muligt for enheder som HP iPAQs at stråle dokumenter til andre enheder. Hvis du er ny til at bruge HP iPAQ, kan du få brug for hjælp i beaming Word-dokumenter. Her er nogle trin på, hvordan du beam et Word-dokument til nogen på en HP iPAQ.