Sådan Beam et foto til nogen på en HP iPAQ

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for din HP iPAQ. Du kan gøre dette ved at trykke på og holde tænd / sluk-knappen nede. Sørg for, at batteriet er opladet korrekt, inden du begynder et program.

2.

Åbn programmet Billeder. Vælg Programmer på Start-menuen. Nu kan du vælge billeder fra listen Programmer for at åbne programmet.

3.

Vælg et billede. Fra dine billeder skal du vælge den, du gerne vil sende ved at klikke på den.

4.

Vælg en indstilling fra menuen. Klik på Menu, og klik derefter på Beam. Ved at gøre dette vil du stråle det foto du har valgt.

Tips og advarsler

  • Sørg for at gemme en kopi af billedet, før du stråler den. < / li>
  • Kontroller rækkeviddebehovet for stråling, så du er inden for afstanden til den enhed, du beaming billedet til. Dette kan også afgøre, om du skal forbinde til den anden enhed med et kabel.
  • Før du lyser et billede, skal du sørge for at alle andre ting, der er blevet strålet til dig, er blevet modtaget, eller det vil ikke lade dig stråle til andre enheder.
  • Beaming er en proces, der bruges til at overføre emner som dokumenter eller fotos fra HP iPAQ'er til andre enheder som computere, printere eller andre lomme-pc'er. Hvis du er en ny bruger til HP iPAQ'er, kan du få brug for hjælp til, hvordan du korrekt stråler et foto. Følg disse trin for at lære at stråle et foto til nogen på en HP iPAQ.