Sådan Ping en IP-adresse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en terminal session på din Linux-pc ved at klikke på terminalikonet i nederste linje eller klikke på 'Home' knappen og kigge efter 'Xterm.'

2.

Skriv en gang i terminalen, u0026 quot; ping u0026 quot ;; tryk ikke på 'Enter'.

3.

Tryk på mellemrumstasten og indtast eventuelle valgmuligheder, du vil aktivere; tryk ikke på 'Enter'. Disse indstillinger kan præcis angive, hvordan pakken bevæger netværket.

4.

Tryk på mellemrumstasten og indtast destinationens IP-adresse. Dette er IP-adressen til den vært, som du vil bekræfte forbindelsen til.

5.

Tryk på 'Enter' for at starte kommandoen 'Ping'.

6.

Tryk på 'CTRL + C' for at afslutte pingen og se et resumé af resultaterne.

Tips og advarsler

  • En detaljeret forklaring af alle Ping-parametre kan opnås til enhver tid ved at skrive 'ping-help.'
  • For fejlfindingsformål skal du huske at IP-adressen 127.0.0.1 er loopbacken. Ping dette først for at sikre, at den lokale NIC fungerer korrekt.
  • Som standard vil kommandoen 'Ping' i Linux fortsætte med at sende ECHO\_REQUESTS indtil du opsiger den med 'CTRL + C'. For at definere, hvor mange pakker der sendes inden afslutningen, tilføj -c [nummer], hvor antallet er antallet af anmodninger, du vil sende.
  • Evnen til at pinge en IP-adresse er afgørende for netværksfejlfinding. Ping bruger ICMP ECHO-protokollen og sender simpelthen en pakke til en bestemt destination. Pakken, der sendes, hedder en ECHO\_REQUEST. Hvis måldestinationen er tilgængelig, vil den generere en ECHO\_REPLY og sende den tilbage. Når ECHO\_REPLY er modtaget, bekræftes forbindelsen mellem to værter på et netværk.