Sådan bestiller du DSL til Home

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem antallet af computere, der skal tilsluttes. Din internetplan ville variere afhængigt af antallet af nødvendige forbindelser. Det udstyr du har brug for, vil også være anderledes. En routerbaseret forbindelse foretrækkes for adgang til DSL på mere end en computer, mens en modembaseret forbindelse er fint for en enkelt computer.

2.

Kontroller, om du allerede har et DSL-modem eller en router. Hvis du ikke gør det, kan du leje en til en nominel månedlig afgift. Men hvis du har tænkt dig at have internetforbindelsen i lang tid, kan det være bedre at købe modem eller router.

3.

Ring til din telefonudbyder for at kontrollere sine DSL-pakker designet til brug i hjemmet og i hjemmet. Nogle virksomheder som Verizon og AT u0026 T (se links nedenfor) fremmer DSL til privat brug.

4.

Kontroller tilgængeligheden af ​​en DSL-forbindelse i dit område. DSL-forbindelser er muligvis ikke tilgængelige i alle regioner, især i landdistrikterne. Du kan tjekke tilgængeligheden ved enten at ringe til kundeservicenummeret en internetudbyder af internetudbydere eller ved at besøge sit websted.

5.

Besøg websteder af populære DSL-internetudbydere som EarthLink (se link nedenfor) og AT u0026 T for at vurdere deres pakker. Kontroller, hvilken hardware der kræves til en internetforbindelse, og hvis alt nødvendigt udstyr er inkluderet i pakken. Hvis du skal leje noget udstyr, skal du kontrollere den ekstra månedlige charme ge.

6.

Kontroller, hvilke datasikkerhedsværktøjer og foranstaltninger, internetudbyderen tilbyder. Alle bredbåndsinternetforbindelser er sårbare for virus og hackere. Se efter en tjenesteudbyder, der har et pålideligt sikkerhedssystem.

7.

Lav en sammenlignende undersøgelse af forskellige udbydere. Se på deres funktioner, anmeldelser og priser, især til hjemmebaserede planer.

8.

Bestil tjenesten enten ved at ringe til DSL-udbyderens kundeservicenummer eller ved

Tips og advarsler

  • Gennemse DSL-netværk (hvis tilgængeligt). Sørg for at bestille en plan til hjemmebrugere. rapporter (se link nedenfor) for at få vist kundebedømmelse for forskellige DSL-udbydere.
  • Når du tilmelder dig en aftale, skal du omhyggeligt læse det fine print. Nogle tilbud tilbyder billige tjenester eller månedlige huslejer, men kræver, at kunderne Tilmeld dig langsigtede kontrakter. I nogle tilfælde kan forbindelsen tage flere minutter. Kontroller for skjulte omkostninger.
  • Ring til internetudbyderens kundeservicenummer og se om de er hurtige til at svare. Dårlig kundeservice kan skabe problemer senere.
  • DSL, ligesom kabel Internet, tilbyder funktionen 'altid til', så du altid kan holde din pc tilsluttet til internettet. Dette gør dog din computer udsat for virus og hackere. Afbryd forbindelsen, når du er færdig med at surfe på internettet.
  • Internetforbindelser til privat brug er typisk langsommere end dem til kommercielle formål. Medmindre du har en hjemmeforretning, kan din internetforbrug derhjemme være ret begrænset. DSL Internet Service Providers (Internetudbydere) tilbyder efterfølgende internetplaner, der er specielt velegnede til hjemmebrugere. Her er hvordan du kan tilmelde dig DSL til dit hjem.