Sådan bruger du Net2Phone (VoiceLine) VoIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Brug nummeropkaldsfunktion

1.

Hold et spor af modtagne opkald ved at aktivere opkalds-id-funktionen. Forbered en liste over afslag på afkald eller valg af opkald. Du kan oprette denne liste på funktionen Opkaldsspærring af din online-konto, der leveres af Net2phone.

2.

For at aktivere, ring * 60 og ophæng telefonen. For at deaktivere, ring * 80. Din nummervisningsblok er nu aktiveret.

3.

For at starte godkendelsen af ​​det selektive opkald, ring * 64 og ophæng. For at deaktivere, ring * 84.

4.

Aktiver anonyme opkald afvisning ved at ringe * 77 og * 87 for at deaktivere. Når du vælger disse koder, skal du sørge for at ophængte telefonen efter opkald.

Brug viderestilling Funktion

1.

Lær hvordan du bruger viderestilling af viderestilling før det aktiveres. Du kan bruge denne funktion på tre måder:

- alle opkald, som kan sendes direkte til din voicemail box
- ikke svar, når opkald er rutet til voicemail kun når ingen vælger inden for en angivet antal ringe
- optaget signal, når alle opkald modtager en optaget signal tone

2.

For at aktivere viderestilling af telefonsvarer, tryk * 72123 for at sende alle opkald til voicemail box. Ring * 72 efterfulgt af telefonnummeret for at rute alle opkald til et bestemt telefonnummer (* 73 for at deaktivere).

3.

Ring * 92123 for at sende ubesvarede opkald til voicemail. Ring * 92 efterfulgt af telefonnummeret for at sende ubesvarede opkald til et bestemt nummer (* 93 for at deaktivere).

4.

Tryk på * 68123 for at sende alle indgående opkald til voicemailen, når din linje er optaget. Ring * 68 efterfulgt af telefonnummeret for at rute det til et bestemt nummer (* 88 for at deaktivere).

5.

Vent til bekræftelsen. Viderestilling af viderestilling er nu aktiveret. For at deaktivere det, skal du slå den relevante kode. Vent til bekræftelsen og ophæng telefonen.

Brug Reach Me-funktionen

1.

Anvend funktionen Reach Me for at styre et indgående opkald til 5 telefoner linjer. Hvis du forventer et vigtigt opkald, men ikke kan garantere, hvilken af ​​linjerne der vil være gratis, fungerer denne funktion meget godt.

2.

Log ind på din konto ved hjælp af Net2phone-webstedet for at aktivere denne funktion.

3.

Aktiver denne funktion ved at ringe * 00 og tryk 3 for at administrere listen over tal.

4.

Indtast telefonnumrene for de opkaldende parter, du ønsker at sætte på listen Reach Me.

5.

Tryk på 1 for at vende tilbage til hovedmenuen.

6.

Tryk på 4 for at indstille valgmulighederne. Tryk igen 1 for at vende tilbage til menuen.

7.

Tryk på 1 aktiver funktionen.

Brug andre almindelige funktioner

1.

Dial * 69 ved at hente telefonen for at ringe til det sidst modtagne nummer. Dette er funktionen Call Return. Du vil kunne høre telefonnummeret, før det opkaldes. Ring * 89 for at deaktivere tilbagekaldingsfunktionen.

2.

Lær, hvordan du bruger Call Waiting-funktionen. Når du hører den indkommende opkaldstone, skal du trykke på flash-knappen på din telefon. Din første linje bliver sat i venteposition, og du vil blive forbundet til den indgående opkalder. Du kan vælge at forbinde eller skifte mellem de to linjer ved at trykke på flash-knappen. Ingen af ​​opkaldene afsluttes, indtil en af ​​parterne hænger op. Hvis du holder op, afslutter du begge opkald.

3.

Lær hvordan du bruger funktionen Ikke forstyrr. Det giver dig mulighed for at slappe af i timer, når du ikke vil hente din VoiceLine-telefon. Ring * 98 og tryk 1 for at aktivere ikke forstyrre. Du vil høre en bekræftelse. Hvis du vil deaktivere den, skal du ringe * 98 og trykke 2. Hæng op efter at have hørt bekræftelsen.

4.

Lær hvordan du bruger hurtigopkald. Tryk på ** og hurtigopkaldskoden, du vil bruge efterfulgt af *, og derefter telefonnummeret. Du kan have 1 til 99 numre på dine hurtigopkaldsnumre.

5.

Lær, hvordan du bruger tjenestefunktionen i 'Kontobalansmeddelelse' Denne funktion holder dig orienteret om dine saldo minutter, hvis du ikke har valgt en ubegrænset plan. Ring * 02 for at høre din saldo før du foretager hvert opkald (* 03 for at deaktivere). For at høre det en gang før et opkald Ring * 04 (* 05 for at deaktivere).

6.

Indstil det sprog, du har valgt, til høreanvisninger og lede de opkaldende. For at indstille sprogpræferencerne hent telefonen og ring * 94.

7.

Udforsk mere om 3-vejsopkald, afbrydelse af serviceafbrydelser, Opkalds kortvalg og automatisk genopkald på din VoiceLine-tjeneste.

Tips og advarsler

  • Lær online kontoadministration ved hjælp af webstedet for at optimere dine brugsmuligheder.
  • Download hurtigkodens vejledning, der er tilgængelig på Net2phone-webstedet. Udskriv siden og hold den praktisk for at spare værdifuld tid.
  • Net2Phone VoiceLine er en VoIP-baseret tjeneste, der gør det muligt for brugerne at få adgang til flere funktioner, som muligvis ikke tilbydes af en almindelig telefonlinje. Gå online og lær om forskellige funktioner, der tilbydes af VoiceLine. De mest almindelige opkaldsfunktioner omfatter opkalds-id, opkaldsspærring, viderestilling af opkald, opkaldsret, samtale venter, forstyr ikke, 3-vejsopkald, voicemail og hurtigopkald. Dens unikke service omfatter kontosaldo og sprogvalg. Sådan bruger du Net2Phone VoiceLine VoIP.