Sådan bruges Free World Dialup VoIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Før du bruger FWD VoIP

1.

Sørg for at du har registreret dig på Free World Dialup-webstedet (se link nedenfor). Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelse via e-mail, der har dit FWD-nummer og andre vigtige oplysninger.

2.

Download Communicator-softwaren, konfigurer den og konfigurér den grundlæggende forbindelse med din bredbåndsinternet service.

3.

Sørg for, at du har tilsluttet alt nødvendigt hardware og software, der er nødvendigt for at bruge FWD VoIP, såsom mikrofon, højttalere, IP-telefon osv.

4.

Gennemfør ekko- og lydtesten på dit system for at sikre, at dit system er klar til brug.

Brug FWD VoIP

1. < / p>

Kør og start Communicator-softwaren. Grænsefladen til softwaren er brugervenlig, og du bør kunne lokalisere størstedelen af ​​brugsfunktionerne uden problemer.

2.

Lær hvordan man ringer til andre ved hjælp af FreeWorldDialup (FWD) og andre lignende VoIP-tjenester. Besøg webstedet og find en liste over peer partnere, der er opført på '' peering '' siden. Her finder du instruktioner om, hvordan man kan ringe fra disse netværk.

3.

Udforsk FWD's gratisopkaldstjeneste. Du kan ringe et gratisnummer ved at bruge den rigtige præfiks kode. FWD-webstedet har en detaljeret liste over præfikskoder for gratis numre af forskellige lande. For eksempel kan du ringe * 18005558111 for at ringe gratis nummer 1-800-555-8111. Du kan også bruge *** i stedet for en enkelt *. Tilsvarende er opkaldsforvalgskoden for U.K. * 44800.

4.

Administrer din kontaktliste. Tilføj buddies fra andre chat-klienter som AIM, MSN, Yahoo, ICQ og så videre. Brug chat-netværket fra menuen Funktioner. Tilføj konti som MSN eller Yahoo, hvis du ikke har konti. Så klik blot på næste og fortsæt. For at organisere kontoen direkte i IM-netværket skal du klikke på '' Fil 'og' Kontoindstilling '. I den åbne dialogboks skal du klikke på' IM-netværksproxys 'på venstre side.

5. < / p>

Aktiver din FWD Voicemail. Gå til webstedet Gå til Ekstra funktioner i fanen min.FWD og klik på Activation box. Indsæt et kodeord for at oprette din voicemail-konto. For at hente din voicemail, ring 8502 og indtast din voicemail password. Du behøver ikke at trykke på # -tasten.

6.

Forbedre din FWD-oplevelse ved at indstille en personlig hilsen eller utilgængelig / optagetone på din online FWD-konto. FWD nummer 8502. Indtast dit kodeord og tryk 0 for at komme ind i menuen. Tryk på 1 for at optage en besked 'Ikke tilgængelig', tryk 2 for at optage en 'Optaget' besked og tryk 3 for at optage en 'Personlig velkomst' hilsen. når du vil have de, der ringer op til hver enkelt optagelse.

7.

Lær hvordan du bruger e-mails til at modtage nye meddelelsesmeddelelser. Hvis du har indtastet en e-mailadresse på t han tidspunkt for meddelelse, så modtager du en voicemail-fil som WAV-vedhæftning, når nogen ringer til dig og efterlader en besked.

Tips og advarsler

  • Identificer begrænsningerne i din FWD-tjeneste. Tollfri service fungerer normalt for alle tal, men lejlighedsvis kan du have problemer med at nå nogle destinationsnumre på grund af routing gennem peer-partnere. Email FWD kundeservice, hvis du oplever sådanne problemer.
  • Sørg for at indtaste det korrekte brugernavn, mens du indtaster / tilføjer kontakter til andre konti som Yahoo, MSN eller ICQ. Cross-check, hvis du har problemer.
  • Brug de rigtige tilbehør som mikrofon og højttaler til at forbedre din FWD-brug. Hvis du oplever dårlig lydkvalitet, overvej at forbedre dit netværkshastighed og netværkstrafik.
  • Kommunikationssoftware, der muliggør din gratis World Dialup (FWD) VoIP-tjeneste, giver nogle af de grundlæggende funktioner til at bruge tjenesten som en almindelig telefon. Du må muligvis ikke modtage nogle af de forbedrede tjenester som f.eks. 3-vejsopkald og opkaldsspærring, i modsætning til andre VoIP-produkter. Imidlertid overvejer Free World Dialup VoIP et gratis produkt, hvis du bruger tjenesten til at foretage opkald sammen med en telefonsvarer, skal det fungere godt for dem, der ikke ønsker at få en udførlig service. Her kan du bruge Free World Dialup (FWD) VoIP.