Sådan får du trådløst internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Få højhastigheds-internet

1.

Kontakt din lokale internetudbyder for at tilslutte en højhastighedsforbindelse (bredbånd), f.eks. DSL eller kabel. < /p>

2.

Opgrader til høj hastighed, hvis du allerede har internetadgang, men kun opkaldsforbindelse. Trådløst internet bliver ikke effektivt med bare en opkaldsforbindelse.

3.

Lav en aftale for en servicetekniker at komme ind og installere og oprette din internetforbindelse .

Køb et selvinstalleret internetpakke til at indstille dig selv. Følg trinvise instruktioner til installation og opsætning (alternativ til trin 3).

/ p>

Få en trådløs router

1.

Køb en trådløs router. Køb hos din lokale stormagasin, computer dele butik, elektronik butik eller endda online for at sammenligne priser , mærker, funktioner og muligheder.

Se efter en router med et stærkt signal - omkring 108 Mbps eller højere.

Installer din trådløse router

1.

Følg instruktionsmanualen, der fulgte med den trådløse router, du har købt.

2.

Tilslut routeren til Kabelmodemet bruger Ethernet-ledningen.

3.

Åbn din internetbrowser. Indtast IP-adressen (Internet Protocol) til routeren, som findes i din manual.

4.

Log ind på din router med brugernavnet og adgangskoden i din vejledning, og brug forbindelsesguiden på skærmen. Når installationen og opsætningen er gennemført, skal din trådløse forbindelse være klar til at gå.

5.

Tag stikket til Ethernet-kablet ud.

6.

Krypter din forbindelse, så ingen andre kan få adgang til din trådløse internetforbindelse uden din tilladelse.

7.

Kontakt en teknologisk bevidst ven eller et familiemedlem, der kan hjælpe dig med at indstille det hvis du har problemer eller ikke kan følge instruktionerne korrekt.

Tips og advarsler

  • Lav en sammenligningshopping for at sikre, at du finder en Trådløs router af god kvalitet, der giver dig det, du har brug for til en pris, du har råd til.
  • Bare fordi en router er til salg, betyder det ikke, at det er en god router.
  • Få nogen til at hjælpe dig, hvis du ikke er sikker på hvad du gør.
  • Tænker tanken om at have en højhastighedstog internetforbindelse uden alle de irriterende ledninger og ledninger, der forvirrer dig og kommer i vejen til at lyde som himlen? Trådløst internet bliver mere populært og almindeligt, da flere mennesker vælger den måde at gøre bekvemmeligheden på. Du kan også få det ved blot at følge et par grundlæggende trin.