Sådan fejlfindes VoicePulse VoIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Generel fejlfinding

1.

Kontroller din VoicePulse-pakke. Den skal indeholde en komplet brugervejledning og fejlfinding.

2.

Besøg VoicePulse-webstedet. Der er flere ofte stillede spørgsmål om fejlfinding. Problemerne varierer i naturen og der Der findes ingen grundig fejlfinding guide. Men det følgende skal hjælpe dig med at løse de vigtigste problemer.

Ingen ringetone

1.

Kontroller din internetforbindelse. Ringetoneproblemer er oftest relateret til internetforbindelse. Tjek din routerforbindelse. Prøv strømcykler disse enheder.

2.

Kontroller din IP-adresse. Ring * *** 110 # for at hente din IP-adresse. Du skal høre et andet tal end 0.0.0.0. Hvis ikke, så genkender dit system ikke IP-adressen, og du har derfor ingen ringetone. Sørg for, at kabelforbindelsen mellem routeren og Adapteren. Prøv igen strømcyklus.

3.

Tjek din telefon. Se om forbindelsen på jacken ikke er løs. Sørg for, at linjen er aktiv.

4.

Oplever intermitterende ringetoner? Dette kan skyldes, at din router ikke er i stand til at registrere din enhed effektivt.

Tabte opkald

1.

Opdater din firmware. Brug den nyeste firmware, uanset hvilken router der er installeret på dit system.

2.

Indstil IP-adressen på din telefonadapter i routeren DMZ (Demilitariseret Zone). Dette forhindrer SPI i at afbryde dine telefonopkald.

3.

Kør internethastighedstesten. Sørg for, at du har en minimumshastighed på 90 kbps.

Udgående opkalds-id viser et andet navn

1.

Ring kundeservice af VoicePulse og bede dem om at fjerne opkalds-id'en for den forrige ejer. Fortæl dem, at opkalds-id'et er tomt.

2.

Opdater oplysningerne og erstat det med dit navn-id.

Tre toner på indgående opkald

1.

Undersøg funktionen for telemarketerblokke. Tonen 'ikke i brug' er en del af denne funktion. Tonerne gør det muligt at afbryde automatisk opkald, inden telefonen ringer.

2.

Stop tonen ved at slukke Telemarketerblokken fra dit kontosenter på VoicePulse-webstedet.

3.

Rediger og gem indstillingerne.

Tidssonen vises forkert

1.

Sørg for, at din tidszone er indstillet korrekt. Standardkontoen er indstillet til GMT.

2.

Log ind på dit kontosenter ved hjælp af webstedet og klik på 'Kontooversigt.' Klik på 'Rediger kontooplysninger' og nulstil din tidszone.

Forstyr ikke med at spørge aktiv

1.

Gør følgende, hvis du ikke har forstyrrelser med Prompting aktiv, og når en person ringer første gang, det virker, men ved nummerering ringer nummeret uden at blive bedt om det.

2.

Kontroller, om opkalds telefon opbevarer '3' valg til at 'ringe nummeret alligevel' mulighed. Af denne grund, når en person trykker på genopkaldet for at ringe til en blokeret og promptet VoicePulse-telefon, udløser den lagrede genopkaldspost før den besked, der bliver bedt om at blive hørt.

3.

Vælger opkalderen, hvis Dette er tilfældet.

Håndtering af statisk

1.

Fjern enhver elektronisk interferens, der forhindrer VoIP-tjenesten. Hold enhederne væk og adskilles med en eksklusiv strimler til alle VoicePulse VoIP-komponenter. Kontrollér, om du bruger en trådløs telefon, eller hvis der er en mikrobølgeovn i nærheden.

2.

Eliminer dårlige kabler. Udskift alle dårlige kabler, herunder netværkskablet.

3.

Se om routeren er ansvarlig for dårlig lydkvalitet. Hvis du har et kabelmodem, skal du forsøge at omgå routeren for at kontrollere forbindelseskvaliteten. Prøv at tage routerenheden til en anden tjeneste eller linje i netværket for at kontrollere kvaliteten. Defekte routere skal udskiftes.

4.

Kontroller, om din telefon er defekt. Hent telefonen og ring til **** og vent til at høre menuen. Hvis du hører statisk, skal du få din telefon udskiftet.

Oplev et ekko

1.

Bed den anden part om at skrue ned lydstyrken på deres telefon.

2.

Kontroller højttalervolumen. Prøv at sænke højttalervolumen for at kontrollere, om ekkoet er fjernet. Nogle telefoner er mere tilbøjelige til at ekko problemer. Spørg opkaldspartiet til at prøve at erstatte deres telefon, hvis det er tilfældet.

3.

Kontakt VoicePulse kundesupport for yderligere hjælp.

Ingen stemme < /h4>

1.

Få flere oplysninger om 'one-way audio' -problemer. Routeren eller firewallen forhindrer sandsynligvis dataene fra at passere gennem din telefon.

2.

Kontroller konfigurationen af ​​din telefonadapter og foretag en detaljeret gennemgang af oplysninger om DMZ (demilitariseret zone) og port videresendelse.

Tips og advarsler

  • Ændring af routerindstillinger anbefales ikke, medmindre du konstant oplever problemer med indgående opkald. Kontakt kundesupporten for at få yderligere oplysninger.
  • Se online dokumentation for hjælp til kompleks fejlfinding.
  • Ingen teknologi betragtes som idiotisk. Ligesom andre VoIP-tjenester skal du fejle din VoicePulse-forbindelse lejlighedsvis. Følgende er nogle af de mest almindelige problemer med VoicePulse og nogle måder at tackle dem på.