Sådan fejlfindes problemer med VoIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gør noget online surfing. Besøg relevante websteder eller deltage i et VoIP-fællesskab for at lære mere om, hvordan du fejler nogle af de hyppige VoIP-problemer.

2.

Download en opdateret brugervejledning fra din tjenesteudbyder. Hvis du allerede har en VoIP-tjeneste, vil din udbyder sandsynligvis tilbyde en online dokumentation om fejlfinding de mest almindelige problemer med VoIP.Dette omfatter faldt opkald, ingen ringetone osv.

3.

Kontroller din VoIP installation og opsætning. Mange gange er en mindre fejl i opsætningen kan udløse et stort problem.Kontakt din adapter og router.Disse to enheder er årsagerne til et flertal af VoIP-problemer. Opdater din firmware, hvis intet andet virker.

4.

Kontroller de kabler, der forbinder dit VoIP-netværk. Løse og usikrede kabler medfører mindre problemer.

5.

Download den relevante software. Du finder flere VoIP-fejlfindingssoftware på websteder. Disse programmer optimerer din VoIP-netværkssti for at forbedre din VoIP-ydeevne og fejlfinding nogle af netværksbelastningen, der gør dig i stand til at bruge VoIP effektivt. De forbedrer opkaldskvaliteten (tid til at få throug h et opkald) og stemme klarhed. Læs mere om sådan software online (se link nedenfor).

6.

Ring til din tjenesteudbyder kundeservice er ikke noget af ovenstående arbejde.

Tips og advarsler

  • Sørg for sikre og sikre ledninger for at undgå beskadigelse af dit VoIP-udstyr og andet kontorudstyr.
  • Gear up before scaling up. VoIP fejlfinding problemer opstår, når du skalere dine operationer og begynde at bruge VoIP udelukkende eller over et stort netværk. SMV'er og SOHO-brugere oplever mindst VoIP-problemer, da deres netforbrug til VoIP er minimal i sammenligning.
  • Voice over Internet Protocol, almindeligvis kendt som VoIP, er blevet meget populært i nyere tid. Det giver dig mulighed for at tale i telefon ved hjælp af internettet til billigere priser. Som enhver teknologi har VoIP sine egne tekniske problemer. Da teknologien er stærkt afhængig af internettet ligger et flertal af problemerne i netværksbanen. Få flere oplysninger om VoIP-teknologi, før du vælger at fejlfinding af problemerne.