Sådan installeres et grundlæggende PHP-script

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log på dit webområde ved hjælp af dit brugernavn og din adgangskode. Sørg for at bruge din FTP-klient.

2.

Gennemse det bibliotek, hvor du vil placere dit script. Du kan placere scriptet hvor som helst en besøgende på dit websted kan se det (se den anden tip nedenfor).

3.

Vælg dit script ved hjælp af FTP-klienten fra dens placering på din computer. Du skal muligvis klikke på en 'Gennemse' -knap for at se indholdet af dine fysiske drev.

4.

Klik på 'Upload', 'Send' eller din FTP-klient ækvivalent.

5.

Vent, indtil overførslen er færdig. En statuslinje skal komme op, fortælle dig, hvor meget scriptet er sendt, og hvor længe det er tilbage. < /p>

6.

Se din FTP-klient.

7.

Gennemse din uploadede fil vha. din webbrowser.

Tips og advarsler

  • Sørg for at dit scripts filnavnudvidelse er .PHP, eller det vil ikke udføres korrekt på serveren. PHP-kode er fortolket server-side, hvilket betyder, at hvis serveren ikke genkender, at en fil er en PHP-fil, vundet den slet ikke.
  • Den mappe, du bliver vist første gang, når du bruger Din FTP-klient for at se dit web-rum er muligvis ikke et passende sted for et script, fordi besøgende på dit websted muligvis ikke har adgang til det. Hvis du ser en mappe med adressen til dit websted (for eksempel, 'mysubdomain.domain.com'), skal du navigere ind i den pågældende mappe, inden du uploader scriptet.
  • FTP-adgang giver dig en masse magt over dit webrum og de filer, den indeholder. Hvis du ikke er forsigtig, kan du slette noget, der skal forblive for dit websted til at fungere.
  • PHP er et kraftigt skriptsprog. Forstå, hvordan man installerer et PHP script er det første skridt på din rejse til en verden med dynamisk indhold. De følgende trin viser, hvordan du installerer et grundlæggende PHP script. Dette er en simpel proces; Hvis du følger hvert trin tæt, vil du ikke have nogen problemer.