Sådan opsættes Net2Phone VoIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller systemkrav og tilbehør, før du begynder at installere VoiceLine. For at få adgang til og bruge tjenesten skal du have en VoiceLine-konto og et telefonnummer, en bredbåndsinternetforbindelse som DSL, kabel eller T1. Du skal også bruge en InnoMedia MTA 3328-2R telefon adapter med indbygget router eller en XJ-100 Wi-Fi-telefon. Du kan købe disse fra Net2Phone hjemmeside. En pc med Microsoft Internet Explorer-webbrowser version 5.0 eller højere kun til kontohåndtering er også nødvendigt.

2.

Installer din InnoMedia MTA-telefonadapter. WAN'en forbinder dit bredbåndsinternetnetværk med Ethernet-netværkskabel. LAN forbindes til din pcs Ethernet-port med et Ethernet-netværkskabel. Begge telefoner forbinder til en analog telefon med et almindeligt telefonkabel.

3.

Sørg for, at du har en ekstern router til tilslutning af din InnoMedia MTA. Hvis ikke, skal du først tilslutte det Ethernet-kabel, du har modtaget med MTA-enheden, til LAN-porten og Ethernet-porten på din pc. Brug derefter det almindelige telefonkabel til at forbinde Phone1-porten på bagsiden af din telefon. Tilslut bredbåndsinternetkabelet og vent i nogle minutter for at MAT skal initialisere.

4.

Slut D / C-strømforsyningsporten bag på MTA'en . Strømmen kan tage maks. 15 minutter, når enheden overfører konfigurationsfilerne.

5.

Få kendskab til bagpanelet på MTA og statusindikatorerne. Et konstant lys angiver strømmen er tændt. Blinkende langsomt lys indikerer, at strømmen er slukket. Hvis det er tilfældet, har enheden muligvis ikke hentet konfigurationsfilerne for at registrere det med SIP-serveren.

6.

Se brugervejledningen til Net2Phone VoIP-forbindelse til konfiguration af adapteren og til fejlfinding.

Tips og advarsler

  • Populære bredbåndsleverandører tildele en dynamisk IP-adresse, når du går online, men hvis du har en statisk IP-adresse, skal du kende din IP-adresse, netmask og gateway-adresse. Få disse oplysninger fra din internetudbyder, da du skal bruge disse oplysninger til at konfigurere og konfigurere din VoiceLine VoIP.
  • Net2Phone VoIP giver dig mulighed for at bruge din eksisterende telefon- og bredbåndsforbindelse til at foretage og modtage lokal og lang distance - herunder internationale - opkald nemt og hurtigere. Til dette skal du oprette VoiceLine VoIP, da det sikkert overfører telefonopkald via internettet til billigere priser. Her er hvordan du konfigurerer Net2Phone VoIP.