Sådan sender du e-mail på en Dell Axim

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start MS Pocket Outlook-e-mail-funktionen fra skrivebordet på din Dell Axim.

2.

Vent til programmet åbnes, så du får adgang til din indbakke.

3.

Klik på u0026 quot; Ny meddelelse u0026 quot; eller åbn en tidligere besked og klik på u0026 quot; Svar u0026 quot; eller 'Svar alle.' Et nyt vindue til din nye besked vil blive vist.

4.

Tilføj eller fjern e-mailmodtagere afhængigt af hvilken funktion du bruger - ny besked eller svar.

5.

Skriv din besked i emailens krop. Tilføj et emne til meddelelsen.

6.

'Stavekontrol u0026 quot; e-mailen. Dette kan gøres manuelt, og ligesom i Outlook på din pc vises en rød linje under stavede ord.

7.

Klik på u0026 quot; Send u0026 quot; i øverste venstre hjørne af meddelelsen. Vent til Outlook for at få dig tilbage til indbakken for at bekræfte, at e-mailen blev sendt.

8.

Kontroller u0026 quot; Sendt u0026 quot; mail-boksen i venstre panel for at bekræfte, at e-mailen er blevet leveret.

Tips og advarsler

  • Mærk din besked i emneområdet, og sørg for at det er noget fælles, som ikke bliver hentet af modtageren ' s junk indbakke mappe. Lad sværge ord og stavefejl ud.
  • Mens e-mailen beder dig om at tilføje et emne og / eller tekst i emnet, er det ikke nødvendigt at sende en e-mail.
  • Marker øjeblikkelig uønsket e-mail, du modtager som 'junk.' Skraldbakken er på panelet til venstre for skærmen med indbakken og sendt boksen.
  • Stavekontrol optager ofte fejl, men sørg for at ordet bliver udskiftet med den korrekte mulighed. Bare fordi et ord er stavet korrekt betyder det ikke, at det er det rigtige valg for den sætning.
  • Med e-mail som en regelmæssig del af hverdagen, er teknologien tilgængelig for at være i skriftlig kontakt med nogen til enhver tid. Dell Axim er helt i overensstemmelse med tiderne. Bare et par enkle trin giver dig mulighed for at sende e-mail på en Dell Axim, uanset hvor du er, og når du vil.