Sådan sender du e-mail ved hjælp af en PocketPC

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Beslut om, om du vil have din PocketPC håndholdte til at blive konfigureret til din MS Outlook-konto eller til en anden e-mail-server.

2.

Klik på ikonet 'MS Outlook' på dit skrivebord. Dette vil starte din email-skærm og lade dig få adgang til din indbakke.

3.

Åbn indbakken, og vælg en e-mail. Når du åbner denne email, kan du trykke på 'Svar til u0026 quot; i øverste venstre del af skærmen. Eller du kan vælge 'Komponere u0026 quot; valgmulighed, som vil oprette en ny untitled og unaddressed besked.

4.

Skriv din besked i emailens krop.

5.

Skriv et let identificeret ord eller sætning i emnelinjen. Dette vil gøre din email genkendelig.

6.

Få adgang til stavekontrol-indstillingen i Outlook. Dette er placeret i u0026 quot; Værktøjer u0026 quot; valgmulighed i værktøjslinjen øverst på skærmen.

7.

Tryk på 'Send' knappen i øverste venstre hjørne af meddelelsen.

8.

Bekræft, at din email blev sendt.

Tips og advarsler

  • Du kan tjekke 'Sendt' mail-box på venstre panel for at bekræfte, at e-mailen er blevet leveret.
  • Du skal ikke tilføje et emne til e-mailen, men systemet vil spørge om du vil tilføje en.
  • Brug af en anden e-mail-server end MS Outlook kræver, at du tilføjer den i 'Pocket Inbox' -funktionen i Pocket PC-e-mail-programmet.
  • E-mail sendes ud under dit navn, så sørg for, at din e-mail bliver sendt til den relevante part med de relevante oplysninger.
  • PocketPC håndholdte gør det muligt at sende og modtage e-mail lige så nemt som på skrivebordet. Grænsefladen er ens i begge versioner af MS Outlook, så der er en fortrolighed, når du begynder at sende email via en Pocket PC. Følg disse trin for at sende e-mail ved hjælp af en PocketPC.