Sådan synkroniseres en Dell Axim ved hjælp af USB Sync Cable

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut synkroniseringskabelet til porten til vugge / synkronkablet på bunden af ​​din Dell Axim. Når du bruger det oprindelige synkroniseringskabel, skal du orientere stikket, så Dell-logoet vender opad.

2.

Tag USB-enden af ​​synkroniseringen og sæt den i en ledig USB-port på din stationære computer. Overvåg udviklingen af ​​synkroniseringen ved hjælp af skærmbilledet på din stationære computer.

3.

Tilføj filer manuelt til synkroniseringsprocessen ved at trække filer fra Axim til skrivebordet. Du skal oprette en fil på skrivebordet for at modtage disse filer.

4.

Bekræft backupprocessen, før du afbryder Axim'en fra computeren. Se på din stationære computer under Outlook, Favoritter og eventuelle mapper, som du har valgt til at modtage data fra din Axim, og sørg for at du ser de filer, der skal være der.

Tips og Advarsler

  • ActiveSync skal installeres på din stationære computer, inden du kan synkronisere Dell Axim med oplysninger på skrivebordet.
  • Synkabelkabelstikket har to låsefliker, der holder Stikket er på plads, når det er tilsluttet din Dell Axim. Klem disse faner, når du afbryder for at undgå beskadigelse af kablet eller stikporten.
  • Vekselstrømsadapteren kan tilsluttes til synkronkablet, så du kan oplade Dell Axim, selvom du ikke bruger vuggen.
  • Gå ikke i lange perioder uden at synkronisere oplysningerne på dit skrivebord til de data, der er gemt på din Dell Axim. Hold dine poster sikkerhedskopierede og aktuelle.
  • Du kan springe vuggen og synkronisere en Dell Axim ved hjælp af USB-kablet, ellers kendt som synkroniseringskabel, for at koble direkte til din stationære computer. Synkabelkabelet har en USB-stik i den ene ende og en multipind-stik på den anden, der passer til holderen til synkroniseringsporten på Dell Axim. Du kan synkronisere direkte til computeren med dette kabel og få mulighed for at tilføje en vekselstrømsadapter i mixen, hvis du vil. Følg disse trin for at synkronisere en Dell Axim ved hjælp af USB-kablet.