Sådan synkroniseres en HP iPAQ Brug af USB Sync Cable

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Installer ActiveSync på din stationære computer. Dette er inkluderet i HP iPAQ på en cd. Placer i det rigtige drev, og følg instruktørens opsætningsvejledning.

2.

Få vekselstrømsadapteren til sync-holderen tilsluttet en stikkontakt. Slut adapteren til vuggen.

3.

Slut USB-kablet fra universal holderen til en USB-port på din stationære computer. Når du ikke har nok USB-porte, skal du tage en ikke-kritisk element, som en joystick til spil.

Placer HP iPAQ i universal holderen. Sæt ikke HP iPAQ i holderen på hovedet. Sørg for opladning / kommunikation porten på bunden af ​​enheden er helt anbragt i universalvuggen.

5.

Vent på, at stationær computeren registrerer USB-forbindelsen. ActiveSync fører dig gennem synkroniseringsprocessen .

Brug ActiveSync til at synkronisere oplysninger mellem din computer og HP iPAQ. Installer programmer på lommecomputeren fra skrivebordet eller flyt filer mellem de to enheder. Du kan også vælg filer, som du ikke vil dele væddemål Ween dit skrivebord og din PocketPC.

Tips og advarsler

  • ActiveSync skal installeres på din stationære computer, inden du forsøger at synkronisere din HP iPAQ til computeren .
  • Indstil en tid til at synkronisere automatisk ved hjælp af ActiveSync-indstillingerne. Du kan synkronisere, mens du oplader, så det kan være en god tid at samle oplysningerne på dine computere.
  • Brug guiden Microsoft Connect til at guide dig gennem forbindelsesopsætninger. Guiden har råd til enhver forbindelse, fra private netværk til modemer til e-mail.
  • Slut ikke både USB-kablet og serielt kabel til computerens computer. Brug kun USB-kablet til at synkronisere din HP iPAQ til din computer.
  • Du synkroniserer en HP iPAQ ved hjælp af USB-synkroniseringskabel. Synkronisering opstår, når din iPAQ er knyttet til din stationære computer. Enhederne sammenligner de oplysninger, der er gemt i deres minder, og kopierer nye oplysninger fra en enhed til den anden. USB-synkroniseringskabelet gør det muligt, fordi det kan understøtte høje mængder informationsoverførsel. Følg disse trin for at synkronisere en HP iPAQ ved hjælp af USB Sync-kablet.