Sådan tilmelder du dig DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem formål og brug af DSL internetforbindelsen. Har du brug for det til privat brug eller erhvervsmæssig brug? Hvor mange computere ville være forbundet? Har du allerede et DSL modem? Besvarelse af sådanne spørgsmål vil hjælpe dig med at vælge den rigtige plan.

2.

Ring til din telefonudbyder for at kontrollere de internetpakker, den tilbyder. Nogle virksomheder som Covad (se link nedenfor) tilbyder specielle tilbud til forretningsforbindelser. Andre tjenesteudbydere som Verizon og AT u0026 T (se links nedenfor) fremmer pakker designet til privat brug.

3.

Kontroller tilgængeligheden af ​​en DSL-forbindelse i dit område. DSL-forbindelser er muligvis ikke tilgængelige i alle regioner, især landdistrikter. Du kan tjekke tilgængeligheden ved enten at ringe til kundeservicenummeret hos en DSL Internet Service Provider (ISP) eller ved at besøge sit websted.

4. Besøg websteder af populære DSL-internetudbydere som EarthLink (se link nedenfor) og AT u0026 T for at vurdere deres pakker. Kontroller, hvilken hardware der kræves til internetforbindelsen, og hvis alt nødvendigt udstyr er inkluderet i pakken. Hvis du skal leje noget udstyr, skal du kontrollere den ekstra månedlige afgift.

5.

Kontroller, hvilke datasikkerhedsværktøjer og foranstaltninger internetudbyderen tilbyder. Alle bredbåndsinternetforbindelser er sårbare for virus og hackere. Se efter en tjenesteyder, der har et pålideligt sikkerhedssystem.

6.

Lav en sammenlignende undersøgelse af forskellige udbydere. Se på deres funktioner, anmeldelser og priser.

7.

Tilmeld dig tjenesten enten ved at ringe til DSL-udbyderens kundeservicenummer eller ved at gå til sit websted og underskrive

  • Gennemse DSL-rapporter (se link nedenfor) for at se kundevurderinger for forskellige DSL-udbydere.

    / li>
  • Når du tilmelder dig en aftale, skal du omhyggeligt læse og forstå det fine print. Nogle tilbud tilbyder lave omkostninger eller månedlige huslejer, men kræver, at kunderne tilmelder sig langsigtede kontrakter. tage flere minutter, mens der kan være skjulte omkostninger i andre tilbud.
  • Ring til internetudbyderens kundeservicenummer og se om de er hurtige til at svare. Dårlig kundeservice kan skabe problemer senere.
  • DSL, ligesom kabel Internet, tilbyder funktionen 'altid til', så du altid kan holde din pc tilsluttet til internettet. Dette gør dog din computer udsat for virus og hackere. Afbryd forbindelsen, når du er færdig med at surfe på internettet.
  • DSL bruger den uudnyttede båndbredde af eksisterende telefonlinjer til at tilbyde højhastigheds-internet. I modsætning til kabel er DSL uafhængig af antallet af brugere online på et givet tidspunkt. I stedet varierer DSL 's hastighed lidt afhængigt af afstanden mellem en abonnent og nærmeste telefonterminal. Med avanceret udstyr og hård konkurrence tilbyder mange DSL - udbydere attraktive internetpakker. Her kan du tilmelde dig en DSL - forbindelse.