Sådan forstår du PPP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Forstå, at når du ringer din internetudbyderens adgangsnummer med dit modem, kommunikerer din computer med internetudbyderens server via PPP.

2.

Anerkend, at når du foretager en internetrelateret forespørgsel, f.eks. afsendelse af e-mail eller adgang til en webside, bruger din computer PPP til at sende denne anmodning til din internetudbyderes server.

3.

Realiserer, at ISP-serveren derefter sender forespørgslen ud til internettet ved hjælp af TCP / IP-protokollen. På denne måde fungerer internetudbyderen som en slags mellemmand mellem din computer og internettet.

4.

Forstå, at når de ønskede oplysninger er modtaget fra internettet, sender ISP-serveren den tilbage til din computer igen via PPP.

Tips og advarsler

  • Diskussion om PPP omfatter ofte diskussion af SLIP og Compressed SLIP (CSLIP), der er to tidligere, stort set forældede protokoller til brug af TCP / IP over telefon linjer. CSLIP er hurtigere end SLIP, men PPP foretrækkes over begge SLIP og CSLIP.
  • Din internetudbyder skal fortælle dig, hvordan du konfigurerer PPP på din computer.
  • PPP, eller Point-to-Point Protocol, er et sprog, der bruges af computere til at kommunikere via internettet via telefonlinjer. Populær blandt indbydende internetudbydere (internetudbydere) er PPP designet til at tillade enkelte computere at få adgang til lokalnetværker, hvilket igen giver adgang til internettet som helhed.