Sådan køber du MultiTech Systems MultiVOIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til MultiTech-webstedet (se link nedenfor) og læs mere om de tjenester og produkter, der tilbydes af MultiTech Systems.

2.

Gennemse produktkategorien. MultiTech leverer en lang række produkter. Klik på 'Hvor kan du købe' og gå til salgssiden.

3.

Tilmeld dig og registrer dig selv på hjemmesiden for at undgå at blive bedt om registrering i slutningen af din købsproces. Du skal være logget ind på din konto for at købe MultiVoip, og det er derfor tilrådeligt at registrere dig selv.

4.

Vælg at købe MultiVoIP fra en distributør , forhandler, ved postordre eller salgskontor. Indtast alle nødvendige oplysninger, herunder dit navn og kontaktoplysninger og indsende. Du skal modtage en opdatering om, hvordan du køber MultiVoIP via e-mail.

5.

Få flere oplysninger om produkter, der er tilgængelige via online-butikken. Ring 1-888-288-5470 for at lære mere om produktet og tjenesterne. Klik på 'Køb online' efterfulgt af et klik på 'VoIP Gateway.'

6.

Vælg et MultiVoIP-produkt efter dine behov. I øjeblikket tilbyder MultiVoIP flere produkter som Digital Service Products, Analog Service Products og Expansion Card modeller i et varierende prisklasse. Udforsk andre MultiVoIP produkter som MulitVoIP SS.

7.

Klik på MultiVoIP produktet; Digital VoIP gateway T1. MVP2410 er priser fra $2.239 (renoveret) til $3.499 (nyt). Vælg den, du ønsker at købe. Klik på 'Tilføj i kurven.'

8.

Gennemgå dine købsoplysninger og fortsæt til kassen. Du kan betale med kreditkort eller bruge andre online betalingsmetoder som f.eks. PayPal. Du bliver bedt om at logge ind på din konto, før du fortsætter til kassen. Dit produkt sendes til din postadresse inden for få dage. Du har nu købt MultiTech MultiVoIP.

Tips og advarsler

  • Læs og gennemgå vilkårene i garanti- og erstatningspolitikken. Webstedet har tilstrækkelig information til alle købere og forbrugere.
  • Sørg for, at forbindelsen er sikret (krypteret dataoverførsel), når du køber online. Du ønsker ikke at sende følsomme kreditkortoplysninger online uden tilstrækkelig sikkerhed.
  • MultiTech Systems tilbyder tjenester som IP-telefoni og fjernadgang samt enheder til netværksprodukter, der forbinder tale og data via IP-netværk. MultiVoIP-gatewayen, der tilbydes af MultiTech Systems, giver gratis-tale- og faxkommunikation via internet eller intranet. Produkten integrerer tale og fax i et eksisterende datanetværk, og sparer dig penge på inter-office-fjernbetjeningsafgifter. Her kan du købe MultiTech Systems MultiVoIP.