Sådan køber du SipTelecom VoIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til SipTelecom's officielle websted og udforske de planer og funktioner, der tilbydes til VoIP-tjenesten. SipTelecom tilbyder også bredbåndsinternet service.

2.

Klik på knappen 'Tilmeld nu', der vises på websiden. Vælg en SIP-plan afhængigt af din brug.

3.

Vælg ADSL bredbåndsforbindelsesplanen. Hvis du allerede har en internetudbyder, skal du vælge 'Jeg har ikke brug for en SIP ADSL-plan.' Naviger nederst på siden og vælg en passende hardware til at aktivere din VoIP-tjeneste. Doro Afti22-Stilfuld Desk / Wall Phone er en af ​​de bedste muligheder, du kan vælge fra listen, når du overvejer et håndsæt. Vælg SIP Talkbox-telefonadapteren, inden du fortsætter.

4.

Kontroller vilkår og betingelser boksen og fortsæt til checkout processen. Klik på og gennemgå pakkens oplysninger. Indtast dit navn, adresse, email og andre vigtige oplysninger i formularen.

5.

Vælg en betalingsmetode. Klik på 'Næste'. Giv oplysninger om din kreditkortkonto og indsend for at købe SipTelecom. Din pakke skal snart komme med installations- og installationsvejledning.

Tips og advarsler

  • Sammenlign priser / planer og funktioner hos andre VoIP-udbydere inden du køber.
  • Lær om kampagner og tilbud. Nogle gange kan der være rabatkuponer, tilbud eller salgsfremmende tilbud til rådighed.
  • Tal med SipTelecoms kundeservice for at lære mere om, hvordan du maksimerer din VoIP-tjeneste, før du træffer en købsbeslutning.
  • Få flere oplysninger om, hvor mange linjer du kan tilføje til en primær linje. Du skal muligvis tilmelde dig flere numre, hvis du har omfattende opkaldsbehov.
  • Evaluer SipTelecom VoIP inden køb. Tjenesten passer til borgere fra Australien og New Zealand, men er endnu ikke testet for sin kvalitet i andre dele af verden.
  • SipTelecom er et australsk selskab, der leverer taletelefontjenester over internettet. For at kunne bruge SIP Telecom-tjenesten er alt, hvad du behøver, en bredbånds Ethernet-forbindelse, et kreditkort med en australsk fakturerings- og forsendelsesadresse, en SIP TalkBox eller en V100, der leveres ved tilmelding via SIP og en berøringstonetelefon. Her er hvordan man køber SIP Telecom VoIP.