Sådan køber du Skype VoIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Besøg Skype-webstedet (se link nedenfor) og få mere at vide om den software og tjenester, der leveres af Skype.

2.

Klik på linket 'Download Skype'. Download softwaren på din pc og installer den. Proceduren er enkel, og du bør ikke have problemer med at få softwaren kørende.

3.

Log ind på Skype-systemet. Indtast vigtige kontooplysninger og log ind på din Skype-konto. Herfra kan du ringe til almindelige telefoner samt andre Skype-brugere. Opkald til almindelige telefoner kræver, at du køber kredit.

4.

Kontroller priserne for opkaldsnumre i forskellige lande. På webstedet finder du fanen 'Opkaldstelefoner'. Klik på det og lær mere om at ringe priser for forskellige lande.

5.

Klik på 'Køb Skype Credit.' Du kan købe en kredit afhængigt af dine opkaldsbehov. For at begynde at vælge så lidt som $10. Dette giver dig mulighed for at opleve talekvaliteten på de opkald, du laver.

6.

Klik på fanen 'Shop'. Tilslut din skype-oplevelse ved at købe add-on produkter som Plantronics Headsets, Cyberphone K, trådløs Olympia dual telefon og meget mere. Du kan købe disse produkter fra Skype-webstedet og vælge at betale med et kreditkort eller paypal.

7.

Køb yderligere funktioner, der maksimerer din Skype-opkaldsoplevelse. Udforsk betalingsfunktioner som SkypeOut (giver dig mulighed for at foretage opkald til almindelige telefonnumre), Skype Voicemail, SkypeIn (giver dig mulighed for at modtage opkald fra almindelige telefonnumre) og Skype SMS (giver dig mulighed for at udveksle korte meddelelser). Betal separat for hver funktion ved hjælp af Paypal eller et kreditkort.

Tips og advarsler

  • Sørg for, at du kan betjene Skype ved hjælp af operativsystemet til enhed du installerer den på. I øjeblikket er Skype tilgængelig til Windows 2000, XP, Pocket PC, Mac OSX og Linux.
  • Afbryd ikke din eksisterende telefonlinje, da Skype ikke kan bruges til nødopkald, f.eks. 911. Derfor er det ikke en telefonudskiftningstjeneste.
  • Skype er et innovativt VoIP-produkt, der giver brugerne mulighed for at foretage gratis telefonopkald til alle andre Skype-brugere via internettet. Den grundlæggende VoIP-teknologi ligner andre VoIP-udbydere, bortset fra at denne service er tilgængelig gratis. Det er begrænset til Skype-brugere, men der er et gebyr / gebyr, hvis opkaldene er lavet på almindelige telefoner. Et andet aspekt er, at det kræver, at du downloader sin egen software, og du kan foretage telefonopkald med minimum udstyrskrav.